Home Seriale TV Un panou publicitar pentru serialul Santa Clarita Diet, retras din Germania pentru că era „dezgustător”

Un panou publicitar pentru serialul Santa Clarita Diet, retras din Germania pentru că era „dezgustător”

0
0

santa clarita dietUn panou publicitar controversat pentru serialul Netflix, Santa Clarita Diet, a fost retras în Germania, după ce reclama a fost catalogată de trecători drept „dezgustătoare” și creatoare de „anxietate”.

Panoul uriaș postat pe o clădire cu cinci etaje, prezenta un deget retezat, frumos feliat, precum un cremwurst, și „asortat” cu ketchup.

Campania pentru comedia neagră lansată de Netflix la începutul acestei luni, are mai multe declinări, creații în care sunt folosite și alte organe. Potrivit AdWeek, campania poartă semnătura unei agenții din Los Angeles, însă nu se știe dacă și panoul din Germania a fost creat tot de ei.

Despre serial

Joel (Timothy Olyphant) și Sheila (Drew Barrymore), soț și soție, își duc viața liniștită, alături de fiica lor adolescentă, Abby, într-o suburbie americană. Totul până într-o zi când Sheila trece printr-o schimbare dramatică și începe să-i placă să mănânce carne de om. Serialul Santa Clarita’s Diet poate fi văzut și pe Netflix, în România, cu subtitrare.

V-a plăcut de noi? Ne puteți da un LIKE aiciJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…