Home Grile POSTURI Documentare despre personalități feminine. Noutățile lunii martie la National Geographic și Disney Channel

Documentare despre personalități feminine. Noutățile lunii martie la National Geographic și Disney Channel

0
0
Imagine din documentarul „Diana: Povestea în cuvintele ei”

NOUTĂȚI în Martie. Prima lună de primăvară vine cu documentare despre contribuția femeilor în societate, pe National Geographic. În schimb, Disney Channel propune sezoane noi ale unor seriale precum „Ne vedem la Paris” sau „Legile lui Milo Murphy”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – MARTIE 2021

Documentare despre femei, în programul „Change Makers”

Lista documentarelor propuse de National Geographic, în martie:

Expediție: Amelia (7 martie de la 17:00)

Exploratorul National Geographic Robert Ballard a descoperit Titanicul. Acum, el pornește într-o nouă misiune, spre o insulă îndepărtată din Pacific, pentru a rezolva un vechi mister: dispariția Ameliei Earhart.

Legendara aviatoare a spulberat recorduri pe cer și bariere pentru femeile de la sol, devenind una dintre cele mai faimoase femei din istorie. Apoi, în 1937, ea a dispărut. Va reuși Ballard să-i găsească avionul?

Jane Goodall: Speranța (14 martie de la 17:00)

Filmul este o continuare a documentarului ”Jane”, difuzat în 2018. În 1986, dr. Jane Goodall sosea ca cercetător la o conferință și, după ce afla amploarea pericolului cu care se confruntă cimpanzeii, părăsea acea conferință ca activist.

Regina (14 martie de la 17:00)

În această biografie a reginei Elisabeta a II-a, 1895 Films folosește valoroase interviuri în exclusivitate cu zeci de oameni care au cunoscut-o personal pe regină, pentru a spune povestea vieții ei.

Această abordare, asociată cu imagini de arhivă unice, ne invită în aceeași cameră cu regina Elisabeta a II-a în timpul unora dintre cele mai importante și dificile evenimente din istoria monarhiei britanice.

Diana: Povestea în cuvintele ei (21 martie de la 18:00)

În 1991, în interiorul palatului Kensington din Londra, Diana, Prințesă de Wales, a participat la o serie de interviuri secrete, înregistrate cu permisiunea sa de un prieten apropiat, în numele jurnalistului Andrew Morton. Morton scria o carte despre viața Dianei pentru a înfățișa cum arată cu adevărat viața celei mai fotografiate femei din lume.

Războinicele vikinge (28 martie de la 17:00)

S-a considerat mereu că toți războinicii vikingi au fost bărbați, însă noi descoperiri pun la îndoială tot ce credeam că știm.

Cercetătorul și exploratorul National Geographic Ella Al-Shamani pornește într-o misiune de cercetare căutând dovezi, cu ajutorul științei și tehnologiei de ultimă generație, care să arate că războinice vikinge de elită au trăit și luptat acum mai bine de o mie de ani.

Femei care schimbă lumea (28 martie de la 18:00)

Cunoaște femeile care se disting în explorare, conservare sau arta de a transmite povești.

Premieră – Traficanți pe aeroport – Din 5 martie, în fiecare vineri, de la 21:00

124 de milioane de oameni intră anual pe teritoriul Statelor Unite ale Americii prin aeroporturile sale. Printre aceștia, se ascund și nenumărați indivizi cu intenții necurate.

De aceea, agenții vigilenți ai Departamentului de Securitate Internă fac uz de toate instrumentele de care dispun pentru a-i descoperi și captura pe traficanți și contrabandiști.

Premieră – Alaska: Noua generație – Din 24 martie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00

Noua generație din Alaska trăiește după propriile reguli, răzvrătindu-se împotriva normelor societății și supraviețuind climatului arctic. Michael Manzo hoinărește în căutare de oportunități.

Alex Javor lasă în urmă viața din Virginia pentru a-și construi cabana de vis. Familia Rowland le dă lecții importante de supraviețuire copiilor lor. Iar Brent și Ida lucrează non-stop la afacerea lor, în timp trec prin viață ca un nou cuplu.

NOU PE DISNEY CHANNEL – MARTIE 2021

NE VEDEM LA PARIS: PREMIERA SEZONULUI 3 – Din 22 martie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Serialul o are în centrul său pe Lena Grisky, prințesa rusoaică ce călătorește accidental în timp și rămâne captivă în secolul nostru.

În sezonul 3, Lena termină ultimul an la Școala de Opera Și Balet din Paris, și concurează împotriva celor mai buni balerini pentru a ocupa un loc în Companie în timp ce învață mai multe lucruri despre adevărata sa identitate de descendent al unui Călător în Timp.

LEGILE LUI MILO MURPHY: PREMIERA SEZONULUI 2 – Din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 14.30.

Serialul este o comedie animată de aventuri ce îl are în centrul său pe Milo Murphy, în vârstă de 13 ani care este stră-stră-stră-stră-strănepotul celui cu numele omonim, care a dat numele „Legilor lui Murphy”.

Milo este personificarea Legilor lui Murphy, iar atunci când un lucru poate să meargă prost, va merge prost; dar el este pregătit pentru orice, fiind înarmat cu o mulțime de cunoștințe, un rucsac plin de provizii și avându-i alături pe neînfricații săi prieteni, Melissa și Zack.

Sezonul doi îl urmărește pe Milo și pe prietenii lui pe măsură ce se confruntă cu mai multe calamități și probleme precum noul coleg al lui Milo, Dr. Doofenshmirtz, ce aduce propria versiunea de haos în aventurile lor sălbatice.

CASA LUI RAVEN: PREMIERA SEZONULUI 4 – Din 29 martie, de luni până vineri, de la 19:00

Serialul Casa lui Raven’ urmărește poveștile amuzante și aventurile a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate și cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker și Nia, și fiul lui Chelsea, Levi – și care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă, în care uneori apare și cea mai bună prietenă a gemenilor și vecina lor, Tess.

Fără ca cei mici să știe, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, fiul ei, Booker descoperă că are aceeași abilitate.

Ei pot vedea în viitor doar suficient pentru a încerca să-l schimbe, iar umorul apare atunci când Raven și Booker încearcă să înțeleagă viziunile, pe măsură ce navighează prin viața de zi cu zi într-o gospodărie agitată, dar plină de iubire.

NOU PE DISNEY JUNIOR – MARTIE 2021

MICKEY MOUSE: AVENTURI ÎNCURCATE, EPISOADE NOI (Sezonul 3). Din 1 martie, de luni pana vineri, de la 18:00

Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca.

Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!”.

EROII ÎN PIJAMA, NOI EPISOADE DIN SEZONUL 4. Din 15 martie, de luni până vineri, de la 17:30

În luna martie, noul sezon continuă cu multe aventuri cu Pisoi, Șopi și Bufniță în rol principal. Cei trei eroii fac echipă împotriva lui Mungiku și a planurilor sale diabolice de luptă, inclusiv sabotarea misiunilor lor prin farse amuzante.

De asemenea, Pisoi va dori să-și mărească viteza dar, făcând acest lucru, reduce puterea prietenilor săi. Iar Sopi apelează la Armadylan pentru a se antrena suplimentar.

ELENA DIN AVALOR – LANSAREA SEZONULUI 3 ȘI NOI EPISOADE. Din 22 martie, de luni până vineri, de la 20:30

Prințesa Elena și prietenii ei cei mai apropiați continuă să o caute pe vrăjitoarea Ash Delgado și pe fiica sa Carla, care încă sunt în libertate.

Cu ajutorul stăpânului și al mentorului ei de șapte ani, Ash găsește locul în care maruvienii și-au uitat diferitele artefacte magice și mistice puternice prin puțul de cristal, care transformă, de asemenea, ființele vii în ființe mistice foarte puternice.

MARATOANE DE WEEKEND – Sâmbătă și duminică, de la 11:00

În fiecare zi de weekend sunt difuzate episoade consecutive din următoarele seriale: „Blue”, ”T.O.T.S.”, „Vampirina”, „Eroii în Pijama”, „Mickey Mouse: Aventuri Încurcate” și „Prietenii Cățeluși”.

DIMINEȚI CU MICKEY

Fiecare dimineață debutează cu episoade din „Vampirina” și multe alte episoade din serialele „Blue”, „Mickey Mouse: Aventuri Încurcate”, „Mickey Mouse Clubhouse” si „Gigantozaurul”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – MARTIE 2021

SNAKE-MANIA – În perioada 8-14 martie, începând cu ora 19:00 se pot urmări episoade în premieră din documentare dedicate acestei specii.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

Netflix „pofită” de popularitatea serialului Bridgerton și va pregăti și sezoanele 3 și 4.…