Home Seriale TV Noutățile lunii iulie la Disney Channel și Disney Junior. Clasicele filme Disney vor fi în weekend

Noutățile lunii iulie la Disney Channel și Disney Junior. Clasicele filme Disney vor fi în weekend

0
0

Ce fac în vacanță Disney Channel si Disney Junior. Cele două posturi pregătesc pentru luna iulie programe speciale dedicate copiilor.

Nputățile Disney și Disney Channel, pentru luna iulie, în continuare:

BUG JUICE: AVENTURILE MELE DIN TABĂRĂ

În noile episoade, a doua serie de copii ai taberei Waziyatah se pregătește să își încheie experiența verii, luându-și „la revedere” și pregătindu-și plecarea. Poveștile din tabără, vin în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 11.30.

KITTY NU-I O PISICĂ

Petrecerea în casa pisicilor se termină când o tânără ajunge pe pragul casei lor. Sau abia începe? Adorabilele feline sunt puse în postura de a avea grijă de Kitty. Dar cum înveți o persoană care vrea să fie pisică cum să fie umană? Capabilităților felinelor sunt testate în acest fel, cu rezultate dintre cele mai hilare. Din 19 iulie, în fiecare zi, de la ora 11.30.

FILME DISNEY CARE AU FĂCUT ISTORIE

În fiecare weekend, clasicele de la Disney vin pe micul ecran, de la ora 12 și, în reluare, de la ora 21.00. „Avioane” și „Avioane: Echipa de intervenții,” pe 6 și 7 iulie, „Dinozaur” și „Toy Story 3” pe 13 și 14 iulie, „Tarzan 2” și „Prințesa și broscoiul” pe 20 și 21 iulie, „Bolt” și „Wall-E”, pe 27, respectiv 28 iulie.

Disney Junior

MILES: MISIUNEA COSMO-FORȚA

Cosmo-Forţa este o echipă de puşti şi robo-animăluţe condusă de Miles Callisto. Aceştia trebuie să apere Autoritatea de Tranzit din Tomorrowland contra unei noi forţe conduse de Comandantul Nemex. Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 11.

EROI ÎN PIJAMA, EPISOADE SCURTE

Prin puterea amuletelor lor cu animale, Greg devine Șopi, Amaya devine Bufniță şi Connor devine Pisoi! Poate costumele lor arată a pijamale, dar sunt măştile lor de supereroi! Din 15 iulie, de la ora 17.25, în fiecare zi de luni până vineri, iar pe 19 iulie, un episod special în care vom vedea gașca într-o misiune spațială.

PRIETENII CĂȚELUȘI, ÎN NOI EPISOADE

Când Bob rămâne la serviciu peste program pentru a termina o prezentare și ratează cina, cățeii decid sa i-o ducă. Noul prieten omidă al Keiei a dispărut. Îl vor găsi Bingo și Rolly? Noi episoade din 1 iulie, de luni până vineri, de la ora 19.30.

AVENTURILE SUPEREROILOR MARVEL – EPISOADE SCURTE

Când Ultron fură noul camion de gunoi super-tech al lui Tony Stark, Iron Man îi face o demonstrație lui Spidey despre cum să își folosească abilitățile de rezolvare a problemelor și inventivitatea pentru a opri robotul devastator și pentru a curăța orașul. Din 22 iulie, de luni până vineri, de la ora 11.55.

PAPRIKA, EPISOADE NOI

În noile episoade, Stan și Olivia îi trimit un mail lui Bigfoot, însă ajung la concluzia că îi ia prea mult timp pentru a-l deschide. Din 6 iulie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 8.00.

CLAUDE

Claude își face un cart minunat dintr-o cutie pe care abia așteptă să îl încerce. Însă oricine îl vede sugerează câte o nouă îmbunătățire, până ajunge să capete dimensiuni impresionante. Din 6 iulie, sâmbăta și duminica, de la ora 22.00.

VARĂ CU SERIALELE PREFERATE

Copiii sunt așteptați să urmărească în fiecare zi, în intervalul 10.00 – 16.30, serialele favorite. De la ora 10.00, „Doctorița Plușica”, de la 11.00, „Povestiri cu mașini” și „Eroi în pijama”, „Mickey și Piloții de curse”, de la ora 12, „Fancy Nancy Clancy”, de la ora 13.00, urmat de Vampirina, la ora 14.00. De la ora 15.00, pe micile ecrane vine „Gigantozaurul”, iar de la ora 16.00, „Garda felină”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…