Home Grile POSTURI Noutățile HBO în luna iulie. Sezon nou din Divorce, cu Sarah Jessica Parker, și Magicienii, printre vedetele lunii

Noutățile HBO în luna iulie. Sezon nou din Divorce, cu Sarah Jessica Parker, și Magicienii, printre vedetele lunii

0
0

Luna iulie bate la ușă și iată ce noutăți aduc HBO și HBO GO în materie de seriale. Cine sunt vedetele lunii? Printre titluri se numără noul sezon al producției Divorce, cu Sarah Jessica Parker. Tot la capitolul noutăți avem și The Magicians, un serial fantasy, ce va fi disponibil pe HBO GO cu toate cele trei sezoane.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii iulie, în materie de seriale, pe HBO, HBO GO și HBO 3.

HBO

DIVORCE/ DIVORȚ – III

Din 2 iulie, în fiecare marți, de la ora 21:00

Al treilea sezon din „Divorț” îi are în centru pe Frances (Sarah Jessica Parker) și pe fostul ei soț, Robert (Thomas Haden Church), care au parte de surprize ce le duc viețile de după divorț în direcții neașteptate.

YEARS & YEARS/ ANI ȘI ANI

Din 2 iulie, în fiecare marți, de la ora 21:30

Această dramă prezintă familia Lyons din Manchester în timp ce viețile lor se intersectează într-o noapte crucială din 2019. Trecând repede peste evenimente, povestea prezintă viața familiei Lyons de-a lungul următorilor 15 ani.

GÖSTA

Din 1 iulie, în fiecare luni, de la ora 22:00

(pe HBO GO – din 1 iulie 4 episoade, apoi 2 episoade în fiecare săptămână)

Gösta (Vilhelm Blomgren) este un psiholog în vârstă de 28 de ani care primește primul său loc de muncă într-un mic oraș de provincie. Prin urmare, el se mută din Stockholm și închiriază o cabană în mijlocul pădurii. Gösta dorește să fie cea mai bună persoană din lume și să îi ajute pe toți cei pe care îi întâlnește. Uneori reușește, alteori nu.

DOOM PATROL

Din 15 iulie, în fiecare luni, de la ora 19:00

Doom Patrol este o echipă de supereroi. Fiecare membru a suferit câte un accident groaznic, care i-a dat abilități supraomenești, dar l-a lăsat și cu cicatrici și desfigurat. Misiunea lor începe când mentorul lor, Șeful, e răpit. 

KRYPTON – II

Din 16 iulie, în fiecare marți, de la ora 19:10

“Krypton” prezintă povestea bunicului lui Superman, a cărui casă a fost ostracizată și făcută de râs, iar acesta încearcă să repare onoarea familiei sale și să-și salveze lumea de haos.

HBO3

THE BRONZE GARDEN/ GRĂDINA DE BRONZ – II 

Din 11 iulie, în fiecare joi, de la ora 22:00

Joaquín Furriel se întoarce în rolul lui Fabián Danubio, arhitectul care și-a căutat disperat fata dispărută ani întregi. În sezonul 2, Fabián devine investigator și anchetează un caz lăsat nerezolvat de detectivul Cesar Doberti.

CITY ON THE HILL/ ORAȘUL DE PE COLINĂ

Din 17 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 21:45

Începutul anilor ’90, Boston. Procurorul Decourcy Ward formează o alianță neașteptată cu un veteran FBI corupt, Jackie Rohr. Cei doi se ocupă de un caz care, într-un final, schimbă întregul sistem de justiție criminală al orașului.

CLAWS/ PRINTRE DEGETE – III

Din 24 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00

Serialul e o meditație întunecată și amuzantă despre cât de dure pot fi femeile și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste perfide care lucrează la un salon din Florida, unde se întâmplă mai multe lucruri decât niște simple manichiuri.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 6 iulie – Printre degete – II, de la ora 20:00
  • 13 iulie – Povestea slujitoarei, de la ora 20:00
  • 20 iulie – Povestea slujitoarei – II, de la ora 18:00
  • 27 iulie – Domnul Jack, de la ora 20:00

HBO GO

SNOWFALL/ PRAFURI – III

Din 11 iulie, un episod în fiecare săptămână

Los Angeles. 1984. Producția este o dramă despre începuturile epidemiei de cocaină și impactul pe care l-a avut asupra culturii orașului. Serialul urmărește poveștile unor personaje ale căror vieți se intersectează.

MAGICIANS/MAGICIENII

Quentin Coldwater se înscrie la Universitatea Brakebills la cursul de pedagogie magică pentru a studia magia, dar descoperă că lumea fantastică din cărțile sale preferate din copilărie este reală și reprezintă un pericol pentru umanitate.

Sezonul 1 – din 3 iulie

Bazat pe seria de cărți de mare succes scrise de Lev Grossman, serialul „Magicienii” îl are drept protagonist pe Quentin Coldwater, un tânăr de douăzeci și ceva de ani, extrem de inteligent, dar introvertit și obsedat de o serie de romane fantastice pentru copii despre un tărâm magic numit Fillory. Quentin duce o viață extrem de plictisitoare până în momentul în care este admis la un colegiu de magie foarte secret și exclusivist din New York, unde primește o educație riguroasă în practica vrăjitoriei moderne. Deși, la început, magia nu îi aduce fericirea și aventurile pe care le visează, lucrurile se schimbă când descoperă că Fillory este cât se poate de real.

Sezonul 2 – din 8 iulie

Ne întoarcem pe tărâmul magic Fillory pentru cel de-al doilea sezon din serialul „Magicienii”. După finalul primului sezon, Quentin (Jason Ralph) își dă seama că viața prietenilor săi e în pericol după întâlnirea devastatoare cu Bestia din Fillory. În timp ce Quentin aleargă prin pădure pentru a-și salva prietenii, Julia (Stella Maeve) încearcă să facă o înțelegere cu Bestia pentru a provoca moartea lui Reynard. Mai multe vrăji și noi tărâmuri magice îi așteaptă pe tinerii noștri magicieni, ale căror aventuri de abia încep.

Sezonul 3 – din 12 iulie

Serialul de succes bazat pe romanele lui Lev Grossman revine cu sezonul trei, sezon în care  Quentin Coldwater (Jason Ralph) și prietenii săi magicieni se confruntă cu o lume lipsită de magie. Rămași fără puterile lor speciale, Quentin și ceilalți magicieni sunt disperați să găsească o cale prin care să restaureze magia. Dar, pentru a recâștiga ceea ce au pierdut, ei trebuie să pornească într-o călătorie epică ce nu poate fi făcută decât împreună. Acum, mai mult decât oricând, eroii noștri trebuie să se bazeze unii pe ceilalți. Soarta magiei este în joc.

THE LOUDEST VOICE/ CEA MAI PUTERNICĂ VOCE

Din 1 iulie, un episod în fiecare săptămână

În peisajul mediatic de astăzi, un peisaj încărcat politic, nicio figură nu domină așa de tare, chiar și după moarte, ca Roger Ailes, cel ce a transformat Fox News într-o forță ce a schimbat în mod irevocabil conversația politică. 

EL PIONERO/ PIONIERUL

Din 14 iulie, un episod în fiecare săptămână

Documentarul urmărește viața lui Jesús Gil, un politician spaniol, mogul al fotbalului și magnat imobiliar. Controversat, excentric și profund ireverent, Gil este unul dintre cei mai fascinanți oameni publici din ultimele decenii. 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…