Home Grile POSTURI Tragedia de la 11 septembrie, într-o serie documentară la National Geographic. Noutățile lunii septembrie

Tragedia de la 11 septembrie, într-o serie documentară la National Geographic. Noutățile lunii septembrie

0
0
Foto: National Geographic

NOUTĂȚI ÎN SEPTEMBRIE. National Geographic va difuza în prima luna de toamnă o serie documentară despre tragedia din 11 septembrie 2001, din America.

Seria de documentare se numește „11 septembrie: o zi în America” și se va difuzat timp de patru zile la rând începând cu 3 septembrie.

Tot în septembrie vor mai fi și alte serii documentare.

În schimb, la Disney Channel vin noi episoade din serialele „Ce ciudat”, „Tabăra cu peripeții” și „Casa lui Raven”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – SEPTEMBRIE 2021

„11 septembrie: o zi în America”. Din 3 septembrie, în 4 seri consecutive, de la 20:00

Seria documentară a fost realizată în colaborare cu cu 9/11 Memorial & Musem pentru a marca comemorarea a 20 de ani de la tragedia din 2001.

Documentarele vor relata evenimentele din acea zi, detaliat, de la primul avion care a lovit Turnul de Nord până la ultimii supraviețuitori salvați de sub dărâmături.

„Cum să construiești un oraș” – Premiere în fiecare marți, din 21 septembrie, de la 21:00

Seria de documentare “Cum să construiești un oraș” aduce în prim-plan geniul creativ al inginerilor din trecut și al celor contemporani, al oamenilor de știință, arhitecților și urbaniștilor care au creat cele mai uimitoare orașe din lume.

„Top 10: arta arhitecturii” – Premiere în fiecare miercuri, din 21 septembrie, de la 21:00

În această serie documentară se va afla istoria celor mai interesante capodopere inginerești și arhitecturale din lume și creatorii acestora, cu ajutorul unor experți renumiți.

„Securitatea aeroportului: Roma” – Din 30 septembrie, în fiecare joi, de la 20:00

Pe aeroportul Fiumicino din Roma, personalul de securitate lucrează 24 de ore din 24 pentru a stopa infracționalitatea pe cel mai aglomerat aeroport din Italia.

Poliția italiană combate traficul de droguri și imigrația ilegală în această poartă către Italia și Uniunea Europeană. O echipă de securitate este atentă la semnele infractorilor în zonele comerciale extinse ale aeroportului.

Droguri, pașapoarte false și parfumuri furate: așa arată zi de muncă în aeroportul Fiumicino.

NOU PE DISNEY CHANNEL – SEPTEMBRIE 2021

„Casa lui Raven” – Sezonul 4. Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 17:00

Serialul urmărește aventurile amuzante a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate, cu copii și care locuiesc împreună. Fără ca cei mici să știe, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, fiul ei, Booker descoperă că are aceeași abilitate.

Ei pot vedea în viitor suficient pentru a încerca să-l schimbe, iar umorul apare atunci când Raven și Booker încearcă să înțeleagă viziunile, pe măsură ce navighează prin viața de zi cu zi într-o gospodărie agitată, dar plină de iubire.

„Tabăra cu peripeții” – Sezonul 5. Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 20:00

În noul sezon, lucrurile s-au schimbat puțin în Tabăra Kikiwaka, deoarece consiliera Lou Hockhauser a preluat rolul de director al taberei. Și deși nu are parte de cea mai ușoară tranziție pentru ea, din fericire, este sprijinită de Destiny, Finn și Matteo.

În plus, în această vară, echipei i se alătură doi consilieri noi, Noah și Ava, precum și micută nou sosită în tabără, Gwen. Este posibil ca ei să nu aibă prea multă experiență, dar sunt cu siguranță pregătiți pentru o vară plină de acțiune!

Și chiar dacă lucrurile nu merg aproape niciodată conform planului, cu siguranță vor învăța câteva lecții importante de viață pe parcurs.

„Ce ciudat” – Sezonul 2. Din 20 septembrie, de luni până vineri, de la 17:55

Noi aventuri apar în viața socială a celor trei prietene, Lily, Martha si Jas, în sezonul 2.

Serialul de comedie aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente și să se integreze cât mai bine printre colegii de școală.

Cele trei eleve de nota 10, Lily, Martha și Jas sunt un trio de nedespărțit, unite de inteligență, loialitate și de…. momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii și mai ales se sprijină una pe alta.

Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învățat și nu renunță niciodată.

„Dimineți de weekend cu miraculos: Buburuza și Motan Noir” – Din 4 septembrie de la 8:00 la 13:00

NOU PE DISNEY JUNIOR – SEPTEMBRIE 2021

„Gașca puișorilor” – Din 18 septembrie, sâmbătă și duminică de la 10:30

“Gașca Puișorilor” este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de cărți “The Chicken Squad” de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat.

Împreună folosesc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și a păstra pacea în curtea lor.

„Mickey Mouse: Aventuri încurcate” – Sezonul trei. Din 6 septembrie, de luni pana vineri, de la 9:30

Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca.

Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!’

„Prietenții cățeluși” – Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 11:00

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii.

Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun.

Alături de cuplul jucăuș se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

„Blue” – Sezonul doi. Din 20 septembrie, de luni până vineri, la ora 8:00

Blue este o neobosită cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și transformă viața de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive!

Împreună cu sora mică de patru ani, numită Bingo, Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – SEPTEMBRIE 2021

„Europa Sălbatică” – Premiere în fiecare duminică, din 19 septembrie, de la 19:00

“Europa sălbatică” dezvăluie renașterea spectaculoasă a naturii în cele mai variate și uluitoare peisaje ale vechiului continent. Temperaturile sale variază de la 40 de grade la minus 40 de grade în mai multe ecoregiuni.

Europa sălbatică găzduiește specii de feline din cel mai depărtat punct nordic, precum și singurul păianjen care trăiește în întregime sub apă. Hectarele sale de păduri sunt în creștere și se mândrește cu insule în larg.

Premiere: Munții Alpi: Fortăreața Iernii & Munții Alpi: Viața la înălțime (2×60) Alte documentare: Sălbatica Rusie, Sălbaticul Nord, Renașterea Europei Sălbatice și Portugalia Sălbatică.

„Festivalul Ham-Ham” – Premiere în fiecare luni, de la 19:00

În luna septembrie sunt dedicate documentare despre căței pe National Geogprahic Wild.

„Ziua mondială a rinocerilor” – Pe întregul parcurs al zilei de 22 septembrie

Ziua Mondială a Rinocerului a fost creată pentru a face oamenii conștienți de necesitatea de a proteja cele cinci specii existente de rinoceri: rinocerul alb, rinocerul negru, rinocerul indian, rinocerul Javanez și rinocerul de Sumatra.

Trei dintre cele cinci specii de rinoceri sunt listate ca fiind pe cale de dispariție din cauza braconajului extins. În 2018, o alianță de organizații de conservare, inclusiv National Geographic Society, s-au unit pentru a sprijini un efort la nivel național condus de guvernul Indoneziei de a readuce această specie din pragul dispariției.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …