Home Grile POSTURI În septembrie la History Channel: ultimul sezon din Top Gear și documentare despre tragedia din 11 septembrie

În septembrie la History Channel: ultimul sezon din Top Gear și documentare despre tragedia din 11 septembrie

0
0
Freddie Flintoff, Paddy McGuinness, Chris Harris – Top Gear _ Season 30, Press Pack – Photo Credit: Alexander Rhind/BBCA/BBC Studios

NOU ÎN SEPTEMBRIE. History Channel programează ultimul sezon al show-ului Top Gear, dar și o serie de documentare care comemorează 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie 2001.

Sezonul 30 al show-ului Top Gear va începe chiar la începutul lunii, pe 2 septembrie.

Tot în prima luna de toamnă vor fi documentare despre evenimentele din America, precum Atacul asupra Pentagonului din 1941 sau tragedia din 11 septembrie 2001.

Paginadeseriale.ro vă prezintă recomandările History Channel pentru luna septembrie:

Top Gear – Sezonul 30. Din 2 septembrie, joia ora 21:00

Ultimul sezon debutează pe 2 septembrie, de la ora 21:00, noile episoade urmând a fi transmise în fiecare joi.

Acesta este al patrulea sezon la volanul Top Gear pentru noul trio-ul de prezentatori Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness.

Ei vor demara într-o cursă care le va împinge limitele, vor conduce mașinile celebre din seria de filme James Bond dar vor face și o călătorie nostalgică la volanul mașinilor conduse de tații lor.

Mai mult, printre mașinile evaluate de aceștia se numără noua Toyota GR Yaris și Ferrari Roma.

„11 septembrie: 20 de ani mai târziu”:

Pe urmele lui Bin Laden (premiera vineri, 10 septembrie, ora 21:00)

Documentarul prezintă efortul de zece ani de a-l găsi pe Osama bin Laden, autorul atacurilor de pe 11 septembrie și liderul al-Qaeda. Se relatează cum Barack Obama a comandat un grup de trupe speciale SEAL într-un raid al unei clădiri misterioase din Pakistan.

Prin interviuri cu președintele Obama, directorul CIA Leon Panetta, comandantul misiunii în care a fost ucis Osama bin Laden, William McRaven, secretarul de stat Hillary Clinton, și, pentru prima dată, strategi militari clandestini, analiști de informații, membri ai forței de asalt, filmul dezvăluie riscurile și tensiunile unei misiuni cu un scop clar, dar cu un rezultat care nu a fost niciodată sigur.

Atacul asupra Pentagonului (premiera sâmbătă, 11 septembrie, ora 21:00)

La 11 septembrie 1941, s-a pus piatra de temelie a simbolului suprem al armatei americane, Pentagonul. 60 de ani mai târziu un avion deturnat se prăbușea peste aripa vestică a Pentagonului, ucigând 125 de oameni în ce avea să fie cel mai mare atac terorist coordonat pe teritoriul american.

11 septembrie: Ultimele minute ale zborului 93 (sâmbătă, 11 septembrie, ora 22:00)

La 11 septembrie 2001, un avion deturnat nu și-a mai atins ținta, când zborul United 93 s-a prăbușit în zona rurală a Pennsylvaniei. Dovezi anterior secrete sunt puse cap la cap în acest documentar pentru a afla ce s-a întâmplat.

World Trade Center: progres și prăbușire (premiera 12 septembrie, ora 21:00)

Însumând câteva zeci de interviuri, „World Trade Center: progres și prăbușire” relatează povestea celor care au ajutat la construirea Turnurilor Gemene, a celor care au lucrat în ele și a supraviețuitorilor finalului groaznic de pe 11 septembrie.

Războiul depozitelor – Sezonul 13. Premiera pe 20 septembrie, Luni, ora 21:00

„Războiul Depozitelor” este un reality show în cadrul căruia cumpărători profesioniști se întrec pentru bani mulți și făcuți repede.

În această adevărată vânătoare de comori ofertanții caută prin proprietăți nerevendicate și nu se tem să facă zgomot de a crea drame pentru a-și atinge obiectivele. Licitează de la tineri de 20 de ani dornici de aventură până la echipe soț-soție care vor să facă bani mulți și repede.

Vânătorii de relicve – Premiera pe 27 septembrie, Luni, ora 22:00

Hamilton White, unul din cei mai prolifici vânători de comori, și partenerul partenerul său de afaceri magnat, Carl Cookson, se întorc pe urmele unora dintre cele mai uimitoare relicve istorice care, odată autentificate, ar putea schimba tot ceea ce se știa până acum despre perioade importante din istoria britanică și europeană.

Cu sprijinul istoricului de artă Janina Ramirez, aceștia vor călători în diverse locații de pe mapamond, printre care Veneția, Istanbul, Barcelona, Ierusalim și Munții Pirinei, în încercarea de a autentifica antichitățile rare și valoroase din colecția lui Hamilton.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …