Home Grile POSTURI Notățile lunii octombrie la National Geographic și Disney: documentare și seriale. „Europa văzută de sus”, printre titlurile lunii

Notățile lunii octombrie la National Geographic și Disney: documentare și seriale. „Europa văzută de sus”, printre titlurile lunii

0
0
Secvență din seria documentară „Europa văzută de sus”

NOUTĂȚI ÎN OCTOMBRIE. Ce vedem pe National Geographic și Disney Channel în octombrie? Multe documentare și seriale.

Printre titlurile lunii se numără un nou sezon al producției „Europa văzută de sus”, de pe National Geographic. Tot acolo va fi și o serie documentară despre Adolf Hitler.

Pe Disney vor fi multe seriale pentru copii și adolescenți, dar și un weekend special cu producții de Halloween.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – OCTOMBRIE 2021

Europa văzută de sus – Sezonul trei. În fiecare marți, din 26 octombrie, de la 22:00

Această serie documentară dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile ingineriei care continuă să modeleze și astăzi aceste națiuni moderne, utilizând cadre aeriene uimitoare.

Oceanul pe uscat – Sezonul patru. În fiecare luni, din 4 octombrie, de la 21:00

Seria de documentare „Oceanul pe uscat” dezvăluie dovezi ale misterelor submarine. Informații complete despre ceea ce este de fapt acolo jos, până la ultimul mit.

Ultima bătălie a lui Hitler – În fiecare marți, 25 octombrie, de la 22:00

Pe 6 iunie 1944, Aliații intră, în sfârșit, cu trupele în Normandia pentru a deschide frontul de vest.

Se vor afla povești despre poveștile luptelor disperate, la limita înfrângerii, purtate nu doar pentru victorie ci pentru supraviețuire.

Salvatori pe drumuri înghețate – Din 14 octombrie, în fiecare joi, de la 21:00

Furtunile arctice aduc cea mai rece iarnă din ultimul deceniu, dar fără să fie descurajați de temperaturile care ating minus 30 de grade Celsius, eroii drumurilor înghețate își riscă viața pentru a salva șoferii în pericol.

În sud, șefii Thord și Bjoern se confruntă cu pericole neașteptate, dar și cu firmele rivale, pentru a-și apăra teritoriile.

În Overhalla, Jo Roger se întoarce după accidentare, gata să demonstreze că încă este regele incontestabil al Nordului.

New York: Aeroportul Laguardia – Din 28 octombrie, în fiecare marți, de la 22:00

Cu un cost de peste 8 miliarde de dolari, noul aeroport LaGuardia va fi unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură americane din ultima vreme. Peste 8000 de bărbați și femei vor lucra împreună să transforme aeroportul într-un megacentru modern al secolului XXI.

În următorii trei ani de construcție, se va crea mai mult decât dublul spațiului disponibil pentru avioane și va crește masiv capacitatea pasagerilor.

În plus, provocarea constă în a menține aeroportul 100% funcțional în timp ce se construiește cel nou în jurul acestuia.

NOU PE DISNEY CHANNEL – OCTOMBRIE 2021

CEI 6 SUPER EROI: PREMIERA SEZONULUI 3 – Din 2 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:30

Aventurile continuă pentru Cei 6 Super Eroi în noul sezon. Orașul San Fransokyo se confruntă cu o nouă amenințare din partea unei echipe de roboți malefici coordonați de Băiat Burger Tăiețel.

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR: SEZONUL 4 – Din 4 octombrie, de luni până vineri, de la 16:30

Aventura din Paris continuă pentru Buburuza și Motan Noir și în sezonul 4. Înconjurați de noi aliați și luptând cu un adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, cei doi sunt pregătiți pentru cele mai mari provocări.

Cu toate acestea, au parte de mari schimbări atât în viața lor de supereroi, cât și în viața de la școala atunci când sunt pur și simplu Marinette și Adrien.

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZOANELOR 3 ȘI 4 – Din 4 octombrie, de luni până vineri, de la 19:00

Dwight are parte de noi provocări și aventuri în rolul său de protector al Gretei, prințesa medievală aterizată în secolul 21, în încercarea de a o învăța cum să se adapteze vieții de liceu.

Filmul „MISTERUL MUMIEI” – Sâmbătă, 30 octombrie, de la 16:00

Misterul Mumiei este o comedie plină de aventuri și mistere. Trei prieteni buni pornesc în aventura vieții lor să salveze o mumie de acum patru mii de ani și să o aducă înapoi la locul ei.

În tot acest proces, cei trei se distrează și învață o mulțime de lucruri despre prietenie și lucru în echipă.

Weekendul de Halloween – 30-31 octombrie

Pe Disney Channel se pot urmări un maraton de episoade cu tematică de Halloween și două filme: Misterul Mumiei si Zombie 2.

NOU PE DISNEY JUNIOR – OCTOMBRIE 2021

SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI” – Din 16 octombrie, în fiecare zi de weekend de la 11:00

Păienjenel (Peter), preferatul copiilor, alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), formează Echipa Păienjenel.

Împreună ei protejează cartierul de răufăcători și rezolvă toate problemele. Cei trei sunt sprijiniți si de amuzantul bot TRACE-E și împreună pornesc în misiuni speciale pentru prietenii, vecinii și orașul lor și salvează situația.

Dacă Păienjenel se găsește într-o situație complicată și are nevoie de mai multă putere de super erou, cu siguranță va chema în ajutor un amic din echipa Răzbunătorilor precum Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagră.

Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

EPISOADE NOI DIN SERIALUL GAȘCA PUIȘORILOR – În primele două weekenduri din luna octombrie, de la 10:30

“Gașca Puișorilor” este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de carți “The Chicken Squad” de Doreen Cronin.

Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat.

Împreună folosesc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și a păstra pacea în curtea lor.

EROII ÎN PIJAMA: PREMIERA SEZONULUI 5 – Din 16 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10.30

Eroii în pijama continuă în luna octombrie, cu noi episoade. Astfel, micuții telespectatori vor descoperi noi aventuri nocturne fără egal ale celor trei protagoniști curajoși, Pisoi, Șopi și Bufniță, atunci când Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora.

PROGRAM SPECIAL DE HALLOWEEN

Episoade tematice din Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori – sâmbătă, 30 octombrie de la 10:00 și Mickey Mouse – Aventuri Încurcate – duminică, 31 octombrie de la 10:00.

În plus, duminică, pe 31 octombrie de la 13:00 sunt difuzate episoade noi, consecutive, din serialul Vampirina.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – OCTOMBRIE 2021

Câine imposibil – De luni, 11 octombrie, de la 19:00

Matt Beisner, expert în comportamentul câinilor, și echipa sa îi ajută pe proprietarii celor mai periculoși și adesea neînțeleși câini cum să se poarte cu acestia sau cum să reabiliteze câinii luați de la adăposturile locale după ce aceștia au fost respinși de alte familii.

El folosește metode inovatoare pentru a le schimba comportamentul agresiv

Luna Crocodililor – Premiere în fiecare duminică, din 10 octombrie, de la 19:00

Luna octombrie este “Luna Crocodililor” la National Geographic WILD, iar fiecare duminică este dedicată acestui aprig prădător.

Ziua Internațională a animalelor – Pe parcursul întregii zile de 4 octombrie

National Geographic Wild va difuza pe 4 octombrie un maraton de 24 de ore, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor. Premiere: Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor și Photo Ark.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …