Home Grile POSTURI Serial cu supraviețuitorul Hazen Audel și producții pentru copii. Noutățile lunii iulie la National Geographic și Disney Channel

Serial cu supraviețuitorul Hazen Audel și producții pentru copii. Noutățile lunii iulie la National Geographic și Disney Channel

0
0
Hazen Audel. Foto: National Geographic

NOUTĂȚI în iulie. National Geogprahic a pregătit mai multe producții pentru luna iulie. În a doua lună de vară va fi un serial cu Hazen Audel, care va încerca să supraviețuiască în diferite locuri extreme de pe glob, dar vor fi și producții despre avioane.

Pe Disney Channel se va difuza un maraton de episoade pentru serialul „Secretele din Sulphur Springs”, în timp ce pe National Geographic Wild luna iulie este dedicată programelor despre rechini.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – IULIE 2021

„Avioane Uriașe” – În fiecare joi, din 15 iulie, de la 20:00

Fiecare decolare este magică și te face să te întrebi ce face totul posibil? Răspunsul este simplu … oamenii.

Noua serie „Avioane Uriașe” aduce în prim-plan avioanele și explorează puterea lor intrinsecă prin ochii celor care le construiesc, întrețin, păstoresc și pilotează.

„Aeroportul înghețat din Alaska” – În fiecare joi, din 22 iulie, de la 22:00

Aeroportul Internațional “Ted Stevens” din Anchorage, Alaska, este singurul aeroport hub de pe planetă care operează la temperaturi de -38 grade Celsius și se confruntă cu vânturi de 160km/h.

În ciuda temperaturilor de îngheț, a fenomenelor meteorologice din ce în ce mai imprevizibile și a haosului călătoriilor aeriene zilnice, acest aeroport este singurul din Statele Unite care nu este niciodată închis.

„Alaska: Noua generație” – În fiecare miercuri, din 28 iulie, de la 22:00

De la echipa producătoare a emisiunii “Life below zero”, urmărim acum noua generație în căutare de libertate.

Obosiți de rutina unei vieți predictibile, se îndreaptă spre sălbăticia din Alaska pentru a-și construi o viață după propriile reguli, într-o cursă contracronometru, fiindcă prima lor iarnă glacială vine fără milă.

„Supraviețuitorul” – În fiecare miercuri, din 14 iulie, de la 23:00

Hazen Audel călătorește în zone cu condiții extreme de trai să întâlnească triburi indigene și să învețe tehnicile acestora de supraviețuire.

Înarmat cu aceste noi abilități, Hazen pleacă singur în sălbăticie, înfruntând junglele Surinam și Peru din America de Sud, pădurile din nordul Laosului, stâncile de calcar din Filipine și junglele din Peninsula Malay și Papua Noua Guinee.

„La pescuit de ton” – În fiecare miercuri, din 7 iulie, de la 20:00 si 21:00

În cel de-al zecelea sezon al competiției, căpitanii din Gloucester se confruntă cu o provocare fără precedent: să-și câștige existența pe piața de ton care încearcă din răsputeri să-și revină.

Flota alege să lucreze împreună pentru a reuși să facă față provocărilor. Celor cinci bărci inițiale li se alătură noi căpitani și o adevărată legendă a pescuitului de ton, ale cărui abilități pun imediat în alertă întreaga flotă.

NOU PE DISNEY CHANNEL – IULIE 2021

„Secretele din Sulphur Springs” – Maraton de episoade. Sâmbătă, 3 iulie, de la 12:00

Primul sezon al serialului Secretele din Sulphur Springs se difuzează în întregime într-o singură după-amiază.

Serialul prezintă povestea lui Griffin Campbell, în vârstă de 12 ani, a cărui familie a decis să se mute într-un nou oraș și să preia un hotel abandonat cu scopul de a-l transforma într-o destinație de vacanță plină de viață așa cum fusese în urmă cu mult timp.

Însă întregul oraș crede că hotelul este bântuit de fantoma unei fete pe nume Savannah. Împreună cu Harper, un coleg de clasa pasionat de mistere, Griffin descoperă un portal secret care le permite să călătorească înapoi în timp și află că rezolvarea misterului depinde chiar de familia sa.

„Provocarea estivală cu cele mai îndrăgite seriale” – Din 10 iulie, de la 12:00

În fiecare după-amiază de sâmbătă și duminică se va difuza un maraton de episoade din următoarele seriale: Mereu la Mijloc (10 & 11 iulie), Casa lui Raven (17 & 18 iulie), Tabăra cu Peripeții (24 & 25 iulie), Sydney și Max (31 iulie).

Sezonul 2 din „Cei 6 Super Eroi” – Din 19 iulie, de luni până vineri, de la 16:00

Aventurile continuă pentru Cei 6 Super Eroi! După ce l-au învins pe ticălosul Obake și au salvat orașul, cei șase prieteni primesc recunoașterea pe care o merită!

Dar când San Fransokyo ajunge pe mâinile monștrilor, viitorul celor șase și al orașului stă sub semnul întrebării.

Sezonul 2 din serialul „Amfibienii” – În fiecare zi weekend, din 3 iulie, de la 18:30

„Amfibienii” este un serial animat de comedie ce relatează aventurile Annei Boonchuy, în vârstă de 13 ani, care este transportată în mod magic în lumea fantastică a Amfibiei, o mlaștină rurală plină de oameni – broască.

Acolo ea întâlnește o tânără broască entuziasmată pe nume Sprig Plantar, pe sora sa imprevizibilă, Polly și pe bunicul supraprotector, Hop Pop. Cu ajutorul lui Sprig, Anne se va transforma într-un erou și va descoperi prima prietenie adevărată din viața ei.

În sezonul 2, Ana și prietenii săi părăsesc limitele confortabile ale lui Wartwood pentru îndepărtatul oraș Tritonia, în încercarea de a descifra misterele cutiei muzicale.

NOU PE DISNEY JUNIOR – IULIE 2021

Noi episoade din sezonul 5 al serialului „Doctorița Plușica” – Din 5 iulie, de luni până vineri, de la 12:00

Plușica, îndrăgita fetiță ce aspiră să devină doctor, la fel ca mama ei și care trateaza jucăriile și animaluțele de plus revine cu noi episoade.

În fiecare poveste prezentată, Plușica și prietenii ei diagnostichează situația și oferă îngrijiri jucăriei cu probleme.

Sezonul 2 al serialului „Gigantozaurul” – Din 19 iulie, de luni până vineri, de la 15:00

Cu acțiunea amplasată într-un cadru luxuriant, serialul captiveaza publicul cu specii diverse de dinozauri, dar și flora și fauna specifică erei cretacice.

De la Brachiozaurul cu gâtul lung și uriașul Triceratops, la jungla verde, râuri învolburate și copaci gigantici, minunata lume a Gigantozaurului îi invită pe copii să o exploreze.

În noul sezon, viața în Cretacia decurge foarte bine atunci când Termy dispare, până când cei patru prieteni își dau seama că lipsa lui duce la un dezastru ecologic

Maratoane de weekend – Sâmbătă și duminică, de la 10:00

Telespectatorii pot urmări episoade consecutive din următoarele seriale: : „Blue”, ”Doctorița Plușica”, ”Eroii în Pijama”, Gigantosaurul”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – IULIE 2021

Sharkfest – Premiere în fiecare sâmbătă și duminică, de la 19:00

Cele 27 de premiere cu și despre rechini vor captiva cu siguranță spectatorii cu informații care sunt mai ciudate decât ficțiunea însăși, de la cele mai recente progrese în domeniul cercetării și conservării rechinilor până la noi modalități de a prezice atacurile rechinilor.

Programe inclusce:

 • Chris Hemsworth: Plaja rechinilor (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00)
 • Crocodil contra rechin
 • Rechin rebel?
 • Rechinii de nisip
 • Tactici de atac
 • Clanul rechinilor
 • 50 de fețe ale rechinilor
 • Rechini la atac: Povestea lui Page Winter
 • Rechinii din Hawaii
 • Cel mai mare rechin-taur
 • Cel mai periculos rechin
 • Dosarele atacurilor de rechini
 • Când rechinii atacă

„Întâmplări hazlii cu animale” – În fiecare miercuri, din 28 iulie, de la 19:00

Un colaj creat special pentru National Geographic din programul de mare succes de la ABC “America’s Funniest Videos” prezintă animale de companie și animale sălbatice fascinante și pline de umor. Emisiunea este prezentată de Alfonso Ribeiro.

„Salvatorii animalelor: veterinari la țară” – În fiecare vineri, din 2 iulie, de la 19:00

Dr. Hodges și Dr. Ferguson sunt prieteni vechi care dețin și lucrează la spitalul veterinar “Critter Fixer” aflat la 160 km la sud de Atlanta.

Împreună cu angajații lor entuziaști, cei doi tratează și îngrijesc peste 20.000 de pacienți. Între urgențele de la clinică și apelurile de la fermele din Georgia rurală, aceștia sunt asaltați în mod constant de cazuri unice.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …