Home Seriale TV Seria Home Alone se vede și pe Disney+ Ce noutăți aduce platforma în decembrie

Seria Home Alone se vede și pe Disney+ Ce noutăți aduce platforma în decembrie

0
0

Serviciul de streaming Disney+, casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, aduce filme și seriale noi în luna decembrie, dar și producții de „tradiție”, cum ar fi Home Alone (inclusiv varianta lansată în 2021) și Greu de ucis.

„Uite-i cum fug” ajunge pe platformă în această lună, plus episoade noi din Willow, Cine este familia lui Moș Crăciun?, American Horror Story și multe altele.

PaginadeSeriale.ro prezintă noutățile lunii decembrie, pe Disney+

UITE-I CUM FUG, din 14 Decembrie

Bun-venit la cea mai mare crimă care a fost pusă în scenă vreodată! În West End din Londra anilor ‘50, planurile pentru o versiune cinematografică a unei piese de succes s-au oprit brusc, după ce un membru esențial al echipei este ucis.

Când inspectorul sătul de viață, Stoppard, și prietenul său nerăbdător, Constable Stalker, se ocupă de caz, cei doi se trezesc implicați într-o încurcătură demnă de romanele polițiste în lumea teatrului subteran sordid și plin de farmec.

Cu cât investighează mai mult crima misterioasă, cu atât își dau seama că fac asta pe propria lor răspundere.

SINGURA NOASTRĂ ȘANSĂ [LA ÚLTIMA] – 2 Decembrie

Toate episoadele sunt disponibile

„Singura noastră șansă” este povestea suișurilor și coborâșurilor din relația dintre Candela și Diego, pe măsură ce îi urmărim într-o călătorie prin dragoste, prietenie și lupta pentru a-și urma drumul în lume.

Serialul îi are în rolul lui Diego pe Miguel Bernardeau, unul dintre cei mai promițători tineri actori spanioli („Josefina”, „Élite”, „Todo lo otro”), și pe Aitana, senzația muzicală a momentului și cea mai importantă artistă pop din Spania („Mariposas”, „Formentera”, „Mon Amour – Remix”, „En el coche”), care o interpretează pe Candela. Acesta este, de asemenea, debutul Aitanei ca actriță.

O NOAPTE LA MUZEU: KAHMUNRAH SE REÎNTOARCEDin 9 Decembrie

„O noapte la muzeu: Kahmunrah se reîntoarce” e un film de animație inspirat de binecunoscuta serie cinematografică.

Slujba de vară a lui Nick Daley ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală e o muncă plină de provocări pentru orice elev de liceu.

Din fericire, calcă pe urmele tatălui său și e familiarizat cu antica tăbliță aflată la muzeu, cea care readuce totul la viață la apusul soarelui.

Nick se bucură să-și revadă vechii prieteni, pe Teddy, Sacagawea Rex și alții. Dar când apare Kahmunrah, regele maniac, și vrea să deschidă subteranele egiptene și să elibereze Armata Infernului, Nick trebuie să-l oprească pe conducătorul cel nebun și să salveze muzeul odată pentru totdeauna.

JURNALUL UNUI PUȘTI: RODRICK E CEL MAI TARE , din 2 Decembrie

Poznele buclucașe ale lui Greg Heffley, un elev de gimnaziu plin de angoase și predispus la dezastre, continuă în „Jurnalul unui puști: Rodrick e cel mai tare”, de data aceasta în prim-plan fiind complicata lui relație cu fratele său mai mare, Rodrick.

Licean cu părul rebel, Rodrick este leneș și indisciplinat și petrece mult prea mult timp repetând cu trupa sa rock. Deși îi place să-l chinuie pe Greg, în cele din urmă are o afecțiune profundă pentru fratele său mai mic.

AVERE NAȚIONALĂ: PUTEREA ISTORIEI14 Decembrie

Debutează cu premiera a două episoade

Viața lui Jess Valenzuela este dată peste cap atunci când un străin enigmatic îi oferă un indiciu despre o comoară veche de secole care ar putea avea legătură cu tatăl ei decedat în urmă cu mult timp.

Jess are un talent deosebit pentru rezolvarea puzzle-urilor, iar abilitățile ei sunt puse la încercare pe măsură ce ea și prietenii ei urmăresc o serie de indicii ascunse în artefacte și repere americane.

NEBUNUL NOSTRU21 decembrie

 Toate episoadele sunt disponibile

Julio Lopez este un bărbat de 30 de ani care încă locuiește cu părinții, care are o iubită cu care se vede intermitent încă din liceu și care caută orice scuză pentru a nu-și înfrunta problemele personale.

Julio lucrează la Hugs Not Thugs, o organizație non-profit care se ocupă cu reabilitarea gangsterilor, unde se ceartă mai mereu cu Luis, vărul său mai mare, un fost gangster ieșit de curând din închisoare și care locuiește cu Julio și cu familia acestuia.

FAMILY GUY, SEZONUL 21, disponibil din 7 decembrie, cu 6 episoade noiJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…