Home Stiri Ai cont Netflix sau HBO făcut în altă țară, dar ești în România? Vei vedea doar conținutul disponibil în țara respectivă

Ai cont Netflix sau HBO făcut în altă țară, dar ești în România? Vei vedea doar conținutul disponibil în țara respectivă

0
0

Locuiești în România, dar ți-ai făcut cont de Netflix, Amazon Prime sau HBO GO în altă țară? Lista ta de programe va arăta diferit din această săptămână. Vei vedea doar conținutul disponibil în țara din care este făcut contul.

Concret, dacă ai cont de Netflix făcut în Marea Britanie, de astăzi vei vedea doar programele pentru care Netflix are licență în Marea Britanie. Unii internauți, aflați în țară, dar cu contul făcut în Marea Britanie, au remarcat deja că nu mai au serialul Lucifer în listă.

Asta este pentru că serviciul nu are dreptul de difuzare pentru mai multe țări, printre care și Marea Britanie.

Dacă vei călători în altă țară vei avea acces tot la conținutul din țara în care ai făcut contul.

Mai pot apărea și alte diferențe în cazul HBO și Netflix.

De ce aceste schimbări? Este o reglementare a Comisiei Europene privind dreptul cetățenilor europeni la conținutul digital furnizat de serviciile de streaming, scrie Profit.ro. 

Sub titulatura de Piață digitală unită, noua legislație spune că cetățenii Uniunii Europene trebuie să poată beneficia de același conținut pentru care s-au abonat acasă, în orice țară de pe teritoriul UE.

O reglementare care a intrat săptămâna aceasta în vigoare. Vizate sunt și serviciile care oferă muzică, precum Apple Music ori Spotify.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…