Home Stiri VIDEO. HBO Go va difuza în România serialul „Killing Eve”, cu Sandra Oh, din „Anatomia lui Grey”

VIDEO. HBO Go va difuza în România serialul „Killing Eve”, cu Sandra Oh, din „Anatomia lui Grey”

0
0

HBO a achiziționat pentru mai multe țări din Europa, inclusiv România, serialului Killing Eve (Obsesia Evei), produs de BBC America.

Producția va avea premiera pe 9 aprilie, pe HBO GO.

SINOPSIS. Sandra Oh (Anatomia lui Grey) o interpretează pe Eve, ofițer de securitate al cărei job de birou nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion.

Jodie Comer (Doctor Foster) este Villanelle, o asasină temută. Când lui Eve i se cere să o găsească pe Villanelle înainte să comită o nouă crimă, cele două femei încep un joc de-a șoarecele și pisica, cu mize mari.

Alături de cele două actrițe, din distribuție fac parte și Fiona Shaw (Harry Potter) în rolul lui Carolyn Martens, David Haig (Patru nunți și o înmormântare) este Bill, colegul lui Eve, iar Kim Bodnia (The Bridge) apare în rolul lui Konstantin, Darren Boyd (Fortitude) în rolul lui Frank Haleton, Sean Delaney (Crimele din Midsomer) îl interpretează pe Kenny Stowton, Kirby Howell-Baptiste (Downward Dog) este Elena Felton, iar Owen McDonnell (Paula) apare ca Niko.

Killing Eve/ Obsesia Evei se bazează pe romanele „Villanelle” scrise de Luke Jennings. Seria este produsă de Sid. Gentle Ltd. pentru BBC America, Waller-Bridge este scenaristă și producătoare executivă.

Un episod din cele 8 ale producției va fi avea premiera în fiecare săptămână pe HBO GO.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…