Home Seriale TV VIDEO. Netflix, teaser pentru ultimele episoade din La Casa de Papel

VIDEO. Netflix, teaser pentru ultimele episoade din La Casa de Papel

0
0
Foto: Netfix

VIDEO. Netflix a lansat teaser-ul pentru ultimele episoade din serialul La Casa de Papel.

A doua parte a sezonului cinci va avea premiera pe 3 decembrie, la nivel global. Sunt ultimele cinci episoade ale seriei.

VIDEO. Teaser-ul pentru La Casa de Papel Partea 5: Vol. 2

Reamintim că prima parte a sezonului cinci a fost lansată pe 3 septembrie.

Despre La Casa de Papel Partea 5

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare.

Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Actori în noul sezon

Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado sunt cei doi actori care s-au alăturat distribuției La Casa de Papel. Ceilalți actori sunt:

Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …