Home Seriale TV Netflix a renunțat la luna de acces gratuit, în România

Netflix a renunțat la luna de acces gratuit, în România

3
0

Schimbare majoră la abonarea Netflix. Platforma a renunțat recent să mai ofere noilor abonați o lună de acces gratuit pe platformă, o ofertă pe care o avea încă de la lansarea în România, din ianuarie 2016.

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Netflix au evitat să explice care este motivul pentru care au luat această decizie și dacă este una de moment. 

Analizăm diferite metode de promovare de marketing în România pentru a atrage noi membri și pentru a le oferi o experiență Netflix excelentă”, a fost răspunsul companiei, pentru Paginademedia.ro.

Platforma are, în schimb, o altă ofertă pentru noii utilizatori. Cei care vor să se aboneze la Netflix, fie la varianta de 7,99 de euro, fie la cea de 9,99 de euro, primesc automat o lună de acces la varianta Premium, care în mod normal costă 11,99 de euro (și care oferă varianta de vizionare Ultra HD+HDR, plus vizionare simultană pe patru ecrane).

Care sunt abonmentele Netflix: 

 • Abonament Minim – 7,99 de euro, cu acces la un singur ecran.
 • Abonament Standard – 9,99 de euro. Imaginile sunt la calitate Full HD, iar abonații pot urmări producțiile simultan pe două ecrane. 
 • Abonament Premium – 11,99 de euro. Imaginile sunt la calitate Ultra HD+HDR, iar abonații pot urmări simultan producțiile pe patru ecrane. 

Platforma Netflix a renunțat la a mai oferi o lună gratuit în mai multe țări europene, printre care Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Polonia și Norvegia. 

Au păstrat, însă, oferta, în Bulgaria, Ungaria, Germania și Portugalia. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

3 Comentarii

 1. […] 10. Serviciul de streaming Netflix nu mai oferă o lună de abonament gratuit pentru utilizatorii noi de pe piața din România. În schimb, cei care se abonează la planurile Minim (8 euro) și Standard (10 euro) primesc în prima lună acces la planul Premium (12 euro), care oferă calitate 4K și posibilitatea de a urmări conținut pe patru dispozitive simultan. (Pagina de Seriale) […]

  Reply

 2. […] Una din Cronica de Divertisment: Serviciul de streaming Netflix nu mai oferă o lună de abonament gratuit pentru utilizatorii noi de pe piața din România. În schimb, cei care se abonează la planurile Minim (8 euro) și Standard (10 euro) primesc în prima lună acces la planul Premium (12 euro), care oferă calitate 4K și posibilitatea de a urmări conținut pe patru dispozitive simultan. (Pagina de Seriale) […]

  Reply

 3. […] reacție transmisă jurnaliștilor de la PaginadeSeriale.ro, Netflix afirmă că decizia are legătură cu politica de […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…