Home Seriale TV Doctorul cel bun se întoarce. Sezonul doi, la AXN

Doctorul cel bun se întoarce. Sezonul doi, la AXN

0
0
The Good Doctor, sezonul al doilea

Povestea lui Shaun Murphy – The Good Doctor – , un tânăr autist care a visat de mic să devină medic, continuă cu sezonul al doilea.

AXN va difuza cel de-al doilea sezon al producției, din 20 februarie, în fiecare joi seara, de la ora 22.00.

Serialul “Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush,  Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal, urmărește povestea unui tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.  

Sezonul doi aduce noi și diferite provocări pentru Shaun Murphy. Deși le-a dovedit tuturor colegilor că talentul său medical este într-adevăr extraordinar, tânărul rezident este informat de conducerea spitalului St. Bonaventure că trebuie să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții.

Pe plan personal, Shaun va avea mari dificultăți în a accepta realitatea și perspectiva pierderii mentorului său, doctorul Aaron Glassman, care primește un diagnostic grav.

Pe lângă Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Chuku Modu (Dr. Jared Kalu), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff ( Dr. Aaron Glassman) și Tamlyn Tomita (Allegra Aoki) care își reiau rolurile, sezonul doi o readuce pe micul ecran pe Lisa Edelstein (House) în rolul Marina Blaize, un medic oncolog.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…