Home Seriale TV Ești indecis? Netflix alege filmul în locul tău! Funcție noua lansată în România

Ești indecis? Netflix alege filmul în locul tău! Funcție noua lansată în România

0
0

Stai mai mult pe Netflix să alegi filmul decât să îl urmărești? Sau după minute bune de căutări te lași păgubaș și nu te mai uiți la nimic?

Platforma Netflix lansează (în sfârșit) la nivel global o nouă funcție ce alege titlurile în locul utilizatorului. Un fel de televiziune liniară „next level”.

Este vorba despre butonul „Play Something/Redă ceva”, o opțiune pe care Netflix o testează de încă de anul trecut în anumite comunități, și care începând de astăzi este disponibilă la nivel global, inclusiv în România.

Concret, atunci când utilizatorul selectează Play Something, acesta primește un titlu selectat pe baza istoricului de vizionare.

De subliniat că funcția „Play Something/Redă ceva” este disponibilă momentan doar pe dispozitivele TV, iar în următoarea perioadă va începe testarea pentru varianta mobile a aplicației.

Cum utilizați funcția Redă ceva – Play Something

Funcția apare în mai multe locuri pe ecranul televizorului:

  • sub numele profilului,
  • în al zecelea rând de pe pagina principală Netflix,
  • în meniul de navigare din stânga ecranului.

Când apeși butonul „Redă ceva”, Netflix îți sugerează imediat un serial sau un film ales pe baza preferințelor tale anterioare. Sau, cu încă un clic, poți „Reda alt titlu” (un fel de schimbă canalul), iar Netflix va veni cu o nouă sugetsie:

  • un serial sau film nou,
  • un serial sau film pe care îl vizionezi deja,
  • un serial sau film din Lista ta sau
  • un serial sau film pe care l-ai început și poate dorești să-l reiei. 

De menționat că, pentru abonații care folosesc cititoarele de ecran, funcția „Redă ceva” este compatibilă cu redarea textului prin voce (TTS). Pentru a descoperi un nou film sau serial preferat cu funcția „Redă ceva” folosind TTS,  accesează secțiunea Accesibilitate de pe pagina de asistență și află detalii despre cum să activezi această funcție din setările televizorului. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Lupin, sezonul al doilea, are premiera în iunie, pe Netflix

Bonjour, Lupin. Serialul de succes Lupin, cu Omar Sy în rol principal, vine pe Netflix, cu…