Home Seriale TV Netflix pregătește încă două sezoane din serialul Chilling Adventures of Sabrina

Netflix pregătește încă două sezoane din serialul Chilling Adventures of Sabrina

0
0

Netflix a anunțat încă două sezoane din serialul Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric). Este vorba de 16 episoade, ce vor fi împărțite în sezoanele trei și patru, ce intră în producție anul viitor, anunță reprezentanții companiei.

De asemenea, se vor alătura distribuției și nume noi, precum Jedidiah Goodacre care îl va interpreta pe Dorian Gray și Alexis Denisof, care îl va juca pe Adam Masters, prietenul lui Mary Wardwell.

Reamintim că partea a doua a producției va avea premiera pe 5 aprilie, 2019.

Serialul urmărește aventurile Sabrinei, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste despre maturizarea sa.  Producția o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om.

Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele din lume și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood.

Serialul este produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…