Home Grile POSTURI Documentar de Ziua Pământului și multe seriale. Noutățile lunii aprilie la National Geographic și Disney Channel

Documentar de Ziua Pământului și multe seriale. Noutățile lunii aprilie la National Geographic și Disney Channel

0
0
Imagine din documentarul „Perpetual Planet: Eroii oceanelor”

NOUTĂȚI în Aprilie. A doua lună de primăvară aduce multe producții pe National Geographic și Disney Channel.

Pe National Geographic se sărbătorește Ziua Pământului (22 aprilie) cu un documentar special, dedicat salvării oceanului. Tot în aprilie revine producția „Europa văzută de sus” cu al doilea sezon. De asemenea, se va difuza și seria „Războiul Drogurilor”.

Pe Disney Channel au loc două premiere. Vor fi sezoane noi pentru „Serialul 11” și „Amfibienii”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – APRILIE 2021

Premieră – „Europa văzută de sus” – Sezonul 2. Din 6 aprilie în fiecare miercuri, de la 21:00.

De la Acropolis din Grecia până la construcția celui mai lung pod din lume din Turcia și uriașele nave spărgătoare de gheață din Finlanda. Acest documentar aerian dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile care continuă să modeleze aceste națiuni moderne astăzi.

Premieră – Documentarul „Perpetual Planet: Eroii Oceanelor” – Joi, 22 aprilie, de la 22:00

Aflată la marea Barieră de Corali, Dr. Emma Camp dezvăluie cum o pepinieră de corali și coralii care trăiesc în condiții extreme oferă speranță recifurilor vulnerabile din întreaga lume.

În Antarctica, profesorul Michel André instalează o nouă tehnologie inovativă pentru a asculta în timp real zgomotul oceanului, ajutând astfel la protejarea acestuia în fată poluării fonice.

În altă zonă, problema dispariției este abordată cu pasiune și tenacitate. În Peru, Dr. Kerstin Forsberg valorifică forța educației pentru a salva Manta Rays, în timp ce în Australia de Vest, Dr. Brad Norman folosește urmărirea electronică pentru a proteja rechinii-balenă.

În adâncurile fiordurilor Patagoniei, Dr. Vreni Häussermann a lucrat fără încetare pentru a afla cât mai multe lucruri despre speciile ascunse înainte ca acestea să dispară, folosind mini-submersibile pentru a ajunge în adâncimi la care nu s-a mai ajuns niciodată.

Așa cum ne-a învățat Sylvia, noile tehnologii sunt esențiale pentru a reuși, iar în Polinezia Franceză, inginerul Ghislain Bardout a dezvoltat un nou habitat subacvatic remarcabil, care permite oamenilor de știință să rămână sub apă timp de câteva zile la rând, oferind astfel comunității științifice un nou instrument important, ce le permite să înțeleagă și să protejeze oceanul.

Premieră – Seria „Războiul Drogurilor” – Din 16 aprilie în fiecare vineri, de la 22:00

Războaiele împotriva drogurilor din America Latină scapă de sub control. Deși s-a cheltuit un trilion de dolari pentru punerea în aplicare a legislatiei și desi numărul de morți a ajuns la 2,5 milioane, sunt produse, traficate și consumate mai multe droguri ilegale decât oricând.

Seria din 10 părți prezintă interviuri cu jucători cheie aflați de ambele părți ale legii, și examinează războaiele împotriva drogurilor – atât din trecut, cât și din prezent – încercând să explice cauzele.

Premieră – „Dezastre în aer” – Din 8 aprilie în fiecare joi, de la 21:00

De fiecare dată când un avion se prăbușește, lumea este interesată să afle ce s-a întâmplat, la fel și experții a căror sarcină este să găsească adevăratele cauze.

“Dezastre în aer” dezvăluie adevărul din spatele unor catastrofe aeriene legendare și fiecare episod prezintă relatări ale martorilor oculari, reconstituiri captivante, imagini generate pe computer de ultimă generație și interviuri cu investigatorii care au stabilit ce nu a mers bine.

Documentarul „Regele Tutankhamon în culori” – Duminică, 18 aprilie, de la 21:00

La un secol distanță de la cea mai senzațională descoperire arheologică din lume, mormântul lui Tutankhamon, puteți urmări în acest documentar scenele dramatice ale descoperirii sale și comorile extraordinare, exact așa cum se vedeau atunci, în culori.

Totul se datorează celor mai recente tehnici de colorizare care utilizează cercetări istorice detaliate pentru a readuce la viață Egiptul exploratorului Howard Carter.

NOU PE DISNEY CHANNEL – APRILIE 2021

Premieră – „Serialul 11” – Sezonul 3. Din 12 aprilie, de luni până vineri, de la ora 14:30.

Serialul îl are în centrul său pe Gabo Moreti, un tânăr de 16 ani foarte priceput și pasionat de fotbal, care locuiește cu bunica lui într-un mic orășel numit Álamo Seco.

Serialul urmărește călătoria lui Gabo în atingerea visului lui de o viață de a deveni fotbalist profesionist, în timp ce descoperă și secretele familiei lui.

În sezonul 3, Gabo are parte de noi provocări odată cu Campionatul Continental. Iarvalorile morale ale lui Gabo vor fi puse la încercare atunci când va afla identitatea tatălui său. O echipă adversă provoacă Institutul Academic Sportiv cu mesaje îndrăznețe.

Premieră – „Amfibienii” – Sezonul 2. În fiecare zi weekend, din 3 aprilie, de la 16:00

„Amfibienii” este un serial animat de comedie ce relatează aventurile Annei Boonchuy, în vârstă de 13 ani, care este transportată în mod magic în lumea fantastică a Amfibiei, o mlaștină rurală plină de oameni – broască.

Acolo ea întâlnește o tânără broască entuziasmată pe nume Sprig Plantar, pe sora sa imprevizibilă, Polly și pe bunicul supraprotector, Hop Pop. Cu ajutorul lui Sprig, Anne se va transforma într-un erou și va descoperi prima prietenie adevărată din viața ei.

În noul sezon, Ana și prietenii săi părăsesc limitele confortabile ale lui Wartwood pentru îndepărtatul oraș Tritonia, în încercarea de a descifra misterele cutiei muzicale.

Weekendul misiunilor speciale – Sâmbătă și duminică, din 3 aprilie, de la 18:00

Se pot urmări episoade speciale cu personaje precum Rapunzel și Miraculous &Motan Noir: Aventura încâlcită a lui Rapunzel, Mai încâlciți ca niciodată, Secretul Razei De Soare, Lumea Miraculoasă – New York, Eroii Uniți.

NOU PE DISNEY JUNIOR – APRILIE 2021

Episoade noi din „Fetița rachetă” – De luni până vineri, din 5 aprilie, de la 15:00

În noile episoade, Kit are parte de noi aventuri căci acum trebuie nu numai să aibă grijă de orașul său de răufăcători, ci și să își protejeze identitatea mai ales atunci când dispare aparatul de filmat al lui Tesh pe care este înregistrata în timp ce poartă costumul de Fetiță Rachetă.

Sezonul 2 din T.O.T.S. (Transportul Organizat al Tuturor Speciilor) – De luni până vineri, din 19 aprilie, de la 16:30

Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Click,un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate.

Ele sunt singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze. Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

În noul sezon, cei doi prieteni au parte de noi provocări din partea nazdrăvanilor și drăgălașilor pui de animale care trebuie predați familiilor lor.

Maratoane de weekend – Sâmbătă și duminică, de la 11:00

Episoade consecutive din următoarele seriale: „Prietenii Cățeluși”, „Fetița rachetă”, „Vampirina”, „Blue”, și ”T.O.T.S.”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – APRILIE 2021

Luna Feroce – În fiecare duminică de la 19:00

Vor fi difuzate producții precum:

  • Răii Alaskăi: prădător în acțiune
  • Cea mai periculoasă meduză
  • 10 animale mortale: atacuri neobișnuite
  • 10 animale mortale: întâlniri periculoase
  • Mușcătură mortală
  • Leii: vânătoarea pentru supraviețuire

Serialul „Familia de veterinari: de lucru în preerie” – În fiecare sâmbătă de la 19:00

Ben și Erin, și cei doi fii ai lor Chase (13) și Charlie (11), trăiesc și lucrează în centrul lanțului alimentar american, acolo unde mijloacele de trai ale fermierilor din Midwest se conectează la familiile din întreaga țară.

Aici, viscolul de iarnă, tornadele de primăvară și valurile de căldură din timpul verii reprezintă o gamă de provocări pe care numai cei mai mofturoși și cei mai pasionați veterinari sunt calificați să le facă față.

Din fericire, credo-ul lui Schroeder nu este doar să salveze animalele de care depinde America, ci să facă din fiecare vizită ceva de așteptat atât pentru animale, cât și pentru îngrijitorii lor, chiar și în cele mai dificile condiții.

„Secrete la Zoo 3” – În fiecare miercuri, de la 19:00

„Secrete de la zoo” intră în culisele grădinii zoologice Columbus, cu peste 2.000 de angajați, 10.000 de animale și 6.000 de cazuri veterinare în fiecare an.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Pentru nostalgici. Documentar Netflix despre cele mai populare filme de la Hollywood

Foto: Netflix Pentru nostalgici. Netflix oferă un al doilea sezon al documentarului „The m…