Home Seriale TV Minimax aduce serialul Vânătorii de troli în luna iulie

Minimax aduce serialul Vânătorii de troli în luna iulie

0
0

Postul de televiziune pentru copii Minimax va difuza serialul animat produs de DreamWorks și regizat de Guillermo del Toro, Vanatorii de Troli.

Serialul va fi difuzat începând din 4 iulie, de luni până vineri, de la ora 21:30. Fiecare episod va fi reluat a doua zi, de la ora 16:30. Serialul are trei sezoane deja produse.

Protagonistul poveștii animate este Jim Lake Jr., un puști de 15 ani, care găsește o amuletă magică într-o dimineață, în drum spre școală. Obiectul de care nu poate scăpa îi deschide calea către o lume secretă în care trăiesc troli și alte creaturi magice. Această lume se află fix sub orășelul Arcadia – unde locuiește puștiul.

Vânătorii de troli a strâns, în ultimii doi ani, 10 nominalizări la Premiile Daytime Emmy și 7 trofee.

Serialul animat face parte din trilogia lui Guillermo del Toro, Tales of Arcadia. Povestea va continua în serialul 3Below în care doi extratereștri din familia regală scapă de pe planeta lor cucerită de un dictator malefic. De acoo, ajung pe Terra în orașul Arcadia, unde încearcă să-și repare nava și să revină acasă. Wizards este cea de-a treia parte în care eroii din Arcadia fac echipă pentru a proteja galaxia.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…