Home Seriale TV Minimax aduce serialul Vânătorii de troli în luna iulie

Minimax aduce serialul Vânătorii de troli în luna iulie

0
0

Postul de televiziune pentru copii Minimax va difuza serialul animat produs de DreamWorks și regizat de Guillermo del Toro, Vanatorii de Troli.

Serialul va fi difuzat începând din 4 iulie, de luni până vineri, de la ora 21:30. Fiecare episod va fi reluat a doua zi, de la ora 16:30. Serialul are trei sezoane deja produse.

Protagonistul poveștii animate este Jim Lake Jr., un puști de 15 ani, care găsește o amuletă magică într-o dimineață, în drum spre școală. Obiectul de care nu poate scăpa îi deschide calea către o lume secretă în care trăiesc troli și alte creaturi magice. Această lume se află fix sub orășelul Arcadia – unde locuiește puștiul.

Vânătorii de troli a strâns, în ultimii doi ani, 10 nominalizări la Premiile Daytime Emmy și 7 trofee.

Serialul animat face parte din trilogia lui Guillermo del Toro, Tales of Arcadia. Povestea va continua în serialul 3Below în care doi extratereștri din familia regală scapă de pe planeta lor cucerită de un dictator malefic. De acoo, ajung pe Terra în orașul Arcadia, unde încearcă să-și repare nava și să revină acasă. Wizards este cea de-a treia parte în care eroii din Arcadia fac echipă pentru a proteja galaxia.

Jobs Database
Load More In Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Disney anunță data lansării și prețurile platformei care va concura Netflix. Când ajunge și în România

Disney anunță data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, un concurent pentru Net…