Home Grile POSTURI MARATOANE cu seriale în decembrie, la AXN: Crimele din Sanhamn, Numb3rs, Mediumul și NCIS

MARATOANE cu seriale în decembrie, la AXN: Crimele din Sanhamn, Numb3rs, Mediumul și NCIS

0
0
MEDIUM -- Pictured: Patricia Arquette as Allison DuBois -- NBC Photo: Frank Ockenfels
MEDIUM — Pictured: Patricia Arquette as Allison DuBois — NBC Photo: Frank Ockenfels

Postul AXN pregătește maratoane cu seriale precum Crimele din Sanhamn, Numere (Numb3rs), Mediumul sau NCIS pentru decembrie.

Pe lângă acestea, AXN va difuza în decembrie sezonul al patrulea al serialului Frumoasa și Bestia/ Beauty and the Beast, care va lua startul pe 15 decembrie.

Și AXN White vine cu o noutate – Outlander / Străina, sezonul al doilea. Producția este programată la AXN White din 22 decembrie. Detalii despre serial, în continuare.

 

PaginadeSeriale prezintă în continuare maratoanele de seriale pregătite de AXN pentru luna decembrie:

MARATON CRIMELE DIN SANHAMN/ SANDHAMN MURDERS, sezoanele 1, 2, 3, din 1 decembrie, de la 9.15

sandhamnmurdersAcțiunea tuturor celor trei sezoane, fiecare având câte trei episoade, se desfășoară pe idilica insulă Sandhamn a arhipelagului din Stockholm.

În primul sezon, Nora Lindé (Alexandra Rapaport, The Hunt) descoperă un cadavru în timp ce înoată. Insula se află sub jurisdicția poliției din Nacka, așa că Thomas Andreasson (Jakob Cedergren, Those Who Kill), un polițist insomniac, cu o istorie tragică, ajunge la fața locului pentru investigații. Lucrurile se complică în curând.

În cel de-al doilea sezon, o petrecere de vară din jurul unei curse maritime se transformă într-un coșmar când unul dintre membrii echipelor din competiție este împușcat. Thomas Andreasson revine în peisaj pentru a descoperi criminalul.

În cel de-al treilea sezon, un copil găsește un membru uman în pădure. Investigația conduce către familia unei tinere de 18 ani, ce dispăruse cu un an în urmă. Povestea ia o turnură ciudată când o altă adolescentă dispare.
Cu: Alexandra Rapaport, Jakob Cedergren

MARATON SHERLOCK HOLMES ȘI DR. WATSON/ ELEMENTARY, sezonul al patrulea, din 1 decembrie, de la 15.15.

elementaryToate cele 24 de episoade ale sezonului patru din Sherlock Holmes și Dr. Watson – Elementary, în weekend-ul prelungit de la începutul lunii decembrie.

Sherlock este foarte hotărât să nu revină la viciile care l-au distrus, dar asupra sa planează pericolul de a face închisoare pentru incidentul cu Oscar Rankin. Odată ce sunt concediați din departamentul de poliție, Sherlock și dr. Watson se concentrează pe un caz vechi, de câțiva ani, al dispariției a două femei.

PROGRAME SPECIALE DE CRĂCIUN ȘI REVELION

Maraton Numere/ Numb3ers, sezoanele 2, 3, 4, din 23 decembrie

Serialul spune povestea relației dintre Don Eppes, fratele său, Charlie Eppes, și tatăl acestora, Alan Eppes, precum și a eforturilor celor doi frați de a lupta contra infracțiunilor din Los Angeles, cu ajutorul logicii matematicii.

Maraton Medium, sezoanele 1, 2, 3, din 24 decembrie

Allison Dubois (Patricia Arquette) lucrează pentru Departamentul de Procuroratură din Phoenix, unde îşi foloseşte abilităţile de medium pentru a rezolva diverse cazuri. Visele ei îi oferă deseori indicii despre oameni dispăruţi, iar când atinge pe cineva, Allison poate să vadă dincolo de faţadă, direct în sufletul persoanei. Ea încearcă să împace job-ul stresant cu rolurile de soţie şi mama a trei copii, inclusiv o fiică ce pare să aibă puteri asemănătoare.

Maraton NCIS: Los Angeles, sezoanele 1 și 2, din 24 decembrie

Spin-off al seriei de succes NCIS, NCIS: LA îl are în prim plan pe agentul G. Callen (Chris O’Donnell), o legendă a poliției, ce lucrează într-un proiect special al NCIS. Callen conduce o echipă de super agenți sub acoperire.

• SEZON NOU LA AXN: Frumoasa și bestia/ Beauty and the Beast, sezonul al patrulea, din 15 decembrie, ora 15:10

BEAUTY AND THE BEAST
BEAUTY AND THE BEAST

Luna de miere a lui Vincent și Cat este brusc întreruptă. Vincent (Jay Ryan) și Cat (Kristin Kreuk) află de la J.T. (Austin Basis) că cineva încearcă să le expună identitățile de bestii. În timp ce încearcă să afle cine stă în spatele amenințării, Tess (Nina Lisandrello) se ferește să îi ajute, invidioasă pe ideea că toți reușesc să ducă vieți aparent normale.

AXN WHITE

SEZON NOU: Străina/ Outlander, sezonul 2, din 22 decembrie, de la 23:10

outlanderClaire Randal (Caitriona Balfe), o asistentă din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial se trezește deodată într-o Scoție a anului 1743, unde îl cunoaște pe fermecătorul Jamie Fraser (Sam Heughan). În cel de-al doilea sezon, Claire și Jamie ajung în Franța, hotărâți să se infiltreze în armata iacobită și să oprească bătălia de la Culloden.

Cu ajutorul vărului său, Jared, un negustor local, Jamie și Claire pătrund în lumea sofisticată a societății înalte din Franța. Intrigile și petrecerile sunt la ordinea zilei, dar câștigurile politice sunt greu de obținut de către aceștia. Să altereze cursul istoriei este o provocare care le pune relația la încercare. Având în minte consecințele uriașe ale potențialului lor eșec, Claire și Jamie trebuie să oprească dezastrul cu orice preț.

Primele 12 episoade au fiecare câte o oră, iar al 13-lea și ultimul din sezon, 90 de minute.

Serialul produs de Sony Pictures Television este bazat pe romanele cu nume omonim, ale autoarei americane Diana Gabaldon. Producția a fost reînnoită pentru sezoanele al treilea și al patrulea.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…