Home Grile POSTURI HBO, HBO3 și Cinemax, seriale noi în decembrie: Crimele din Belfast, printre titluri

HBO, HBO3 și Cinemax, seriale noi în decembrie: Crimele din Belfast, printre titluri

0
0

the-fallPatru seriale în grilele de decembrie ale posturilor HBO, HBO3 și Cinemax: Afacerea II, În singurătate, Fără supărare și Crimele din Belfast.

PaginadeSeriale prezintă în continuare lista serialelor programate de HBO, HBO3 și Cinemax în luna decembrie:

În singurătate/ Pustina (Wasteland) (8 episoade), HBO: din 6 decembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00

00_pustina_season_i_ep_01_002REZUMAT: Când Hana Sikorova, primarița unui oraș nordic din Boemia, înfruntă o mare companie de minerit care le oferă locuitorilor compensații mari ca să-și abandoneze casele, fiica ei de 14 ani, Misha, dispare…
O crimă care afectează toate părțile se află la baza serialului dramă HBO Europe “Pustina” (“Wasteland”). Când Hana Sikorova, primărița unui oraș nordic din Boemia, înfruntă o importantă companie de minerit care le oferă locuitorilor compensații mari ca să-și abandoneze casele aflate pe un teritoriu plin de depozite de cărbune, fiica ei de 14 ani, Misha, dispare. Căutarea fiicei ei o face pe Hana sa fie suspicioasă în privința întregii comunități, asta după ani întregi de trai liniștit. Sub presiunea evenimentelor actuale, comunitatea începe să se destrame și să-și arate adevărata față. Rezolvarea misterului împarte povestea în mai multe părți care sunt legate într-un mod neașteptat.

O Negocio ad REV4.2 GRISAfacerea – II/El Negocio II (13 episoade)difuzare la HBO3: din 22 decembrie, în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil pe HBO GO)

REZUMAT. Karin, Magali și Luna sunt trei femei inteligente și atrăgătoare care își unesc forțele pentru a-și revoluționa profesia aleasă. Ele împărtășesc aceeași viziune – de ce nu se poate ca cea mai veche profesie din lume să se bucure de un marketing modern și metode de planificare?

Serialul spune povestea a trei femei atrăgătoare și inteligente, Karin, Luna și Magali, care se unesc pentru a-și revoluționa profesia aleasă. Cum carierele lor se află la o răscruce de drumuri, ele împărtășesc aceeași viziune – de ce nu se poate ca cea mai veche profesie din lume să beneficieze de pe urma marketing-ului modern și metodelor de planificare?

În sezonul 1, au reușit să-și crească afacerea și să creeze brand-ul “Blue Ocean”. În acest sezon, statutul de elită al clubului este pus în pericol când apar copii ieftine ale localului. Femeile trebuie să se lupte cu pirateria pentru a asigura folosirea exclusivă a brand-ului, chiar dacă asta înseamnă să-și ducă rivalii la tribunal, să se expună și să-și riște compania. Chiar dacă Luna, Karin și Magali sunt escorte, știu cum să se poarte ca niște adevărate afaceriste.

Fără supărare/ No Offence (8 episoade), difuzat la HBO3, din 25 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 11:20

REZUMAT. Serialul de comedie “No Offence” prezintă povestea unui grup de polițiști din linia întâi. Laboratoare de droguri, incendiatori, neo-naziști și ucigași cunoscuți sunt probleme de care echipa se lovește zi de zi.

“No Offence”, scris de câștigătorul premiului Bafta, Paul Abbott (“Shameless”, “Hit & Miss”, “State of Play”), este un serial a cărui acțiune se petrece în Manchester și este despre un grup de polițiști din linia întâi care se întreabă cum au ajuns acolo. Laboratoare de droguri, incendiatori, neo-naziști și ucigași notorii sunt probleme cu care această echipă se confruntă zi de zi. Echipa este condusă de Vivienne Deering (Joanna Scanlon). Când apare însă un anumit criminal în serie, până și cei mai experimentați polițiști sunt afectați.

Crimele din Belfast – III/ The Fall III. (6 episoade)difuzat la Cinemax: din 5 decembrie, în fiecare luni, de la 21:00, câte două episoade (disponibil pe HBO GO)

REZUMAT. O dramă a cărei acțiune se petrece în Irlanda de Nord. Gillian Anderson se întoarce în rolul detectivului Stella Gibson. Ea l-a arestat pe Spector, dar o să supraviețuiască el rănilor provocate de împușcăturile suferite în custodia poliției?

Acțiunea e reluată din momentul în care s-a oprit ultimul episod din sezonul al doilea, iar Gillian Anderson și Jamie Dornan se întorc în rolurile lor. Ca să aduci un criminal în fața legii, e nevoie de mult mai mult decât să îl prinzi. În urma împușcărilor suferite când era în custodia poliției, călătoria personală a lui Gibson de a face dreptate familiilor victimelor trebuie să înceapă cu o luptă sângeroasă pentru a-l ține pe Spector în viață. Pe măsură ce serialul se apropie de final, este clar că regulile acestui joc mortal de-a șoarecele și pisica se vor schimba din nou.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…