Home seriale romanesti Înapoi în Groapa – Ediția TV, un nou episod în această seară la Pro TV

Înapoi în Groapa – Ediția TV, un nou episod în această seară la Pro TV

Comments Off on Înapoi în Groapa – Ediția TV, un nou episod în această seară la Pro TV
0

Săptămâna trecută, cei de acasă au avut parte de o revedere așteptată și încărcată cu emoții. Vlahii, Sandu și Zina și-au dezvăluit o primă parte a poveștii lor și a familiei, o parte care a scos la iveală că mai departe de legăturile de sânge, contează dorința de putere, banii și secretele. Între toate acestea, și-a făcut apariția Alma Coman, jurnalista curioasă… care s-a îndrăgostit peste noapte de Sașa, fără a-i cunoaște adevărata istorie! Ce urmează, descoperim diseară, de la 21:30, la PRO TV, într-un nou episod Înapoi în GROAPA. Ediția TV.

”Dacă în primul episod ați cunoscut o Alma îndrăgostită până peste măsură, acum totul se schimbă. Dragostea doare mai tare decât ar fi putut ea să creadă vreodată și lipsa răspunsurilor o afectează până la punctul în care simte că nimic nu mai are logică în viața ei. Oare tot ce a trăit a fost un vis? Dacă sunteți curioși cum fericirea devine durere și viața se schimbă într-o clipă, atunci haideți cu noi, pentru cea de-a doua parte a poveștii”, spune Teona Stavarachi, înainte de această seară.

Despre ce este vorba? Ce simte Alma când va realiza că Sașa al ei a dispărut, fără nicio explicație? Cum va arăta viața ei când va simți că visul frumos a devenit coșmar?

Departe de ea, Sașa, cel care la sfârșitul primului episod s-a ridicat de lângă femeia iubită și a pornit pe un drum care îi este atât de cunoscut, dar pe care-și dorea să-l evite, va fi nevoit să ia decizii tot mai dure pentru ceea ce urmează: ”Gonești cu soarele în față, crezând că înaintea se așterne un alt pământ și deasupra un nou cer. Ce nu știi e că nu contează cât mergi – o lună, un an sau zece”.

Zina Vlahu simte că odată cu momentul în care Sandu a intrat în spital, toată viața i s-a schimbat, așa că trebuie să facă mișcări mari pe tabla de șah. Știe femeia ce este mai bine pentru familie și oraș?

Nici pentru Franco nu este liniște. Deși l-a eliminat pe Grigore, trebuie să vadă ce face pe mai departe pentru a-și mări puterea. Poate el să facă pașii corecți? Toate răspunsurile, în doar câteva ore!

Înapoi în GROAPA. Ediția TV, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO!  Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …