Home Seriale TV „Feluri de iubire”, un nou serial mexican. Cu Daniel Elbitar și Claudia Martin în rolurile principale

„Feluri de iubire”, un nou serial mexican. Cu Daniel Elbitar și Claudia Martin în rolurile principale

Comments Off on „Feluri de iubire”, un nou serial mexican. Cu Daniel Elbitar și Claudia Martin în rolurile principale
0

foto: Las Estrellas

Serial nou la Acasă TV. Postul de televizune aduce o nouă producție mexicană cu Daniel Elbitar și Claudia Martin în calitate de protagoniști. Serialul se numește El amor no tiene receta (Feluri de iubire) și va avea premiera miercuri, 10 iulie, de la ora 17.00, la Acasă TV, scrie protv.ro.

Producția mexicana Feluri de iubire va fi programată de cinci ori pe săptămână, adică de luni până vineri. El amor no tiene receta a avut premiera la începutul acestui an în Mexic și a fost difuzat pe canalul Las Estrellas. Serialul are 95 de episoade.

Care este povestea?

Producția urmărește viețile tumultoase ale lui Paz Roble (Claudia Martín) și Esteban Villa de Cortés (Daniel Elbittar). Paz este o femeie ce și-a dedicat viața pasiunii sale pentru bucătărie, deschizându-și un restaurant, și familiei sale. Ea îi ajută mereu pe cei ce au nevoie și este cunoscută ca fiind o persoană bună. Însă, viața sa este dată peste cap când fiica îi este răpită chiar de soțul ei, Fermín. Datoriile îl împing pe bărbat să își vândă fiica, fără ca Paz să știe de planul lui. Astfel, femeia îl părăsește și se dedică restaurantului ei.

În paralel, Esteban este un om de afaceri de succes, devotat soției și copiilor săi. Însă, în momentul în care acesta rămâne văduv și se vede nevoit să aibă grijă de cei trei copii ai săi, întreaga sa lume se năruie.

Șase ani mai târziu, drumurile lui Paz și Esteban se întâlnesc neașteptat, iar suferința pe care amândoi au trăit-o îi apropie. Când restaurantul lui Paz este închis, Esteban o invită să fie bucătarul lui privat. Astfel, destinul o aduce să muncească în casa bărbatului, unde Paz o întâlnește pe Samara, o fetiță de care se atașează incredibil de rapid. Femeia se integrează cu ușurință în familia lui Esteban, iar între cei doi, sentimentele nu întârzie să apară.

Iubirea dintre Paz și Esteban este puternică, dar va fi supusă la multe provocări. Trecutul, răzbunările și familiile lor vor încerca să îi despartă. Dragostea lor este ingredientul secret ce poate vindeca toate rănile trecutului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …