Home Seriale TV Hap and Leonard, un serial thriller cu mister și umor, la AMC din ianuarie

Hap and Leonard, un serial thriller cu mister și umor, la AMC din ianuarie

0
0
Christina Hendricks as Trudy - Hap and Leonard _ Season 1, Gallery - Photo Credit: James Minchin/SundanceTV
Christina Hendricks as Trudy – Hap and Leonard _ Season 1, Gallery – Photo Credit: James Minchin/SundanceTV

AMC difuzează de la începutul lunii ianuarie noul serial Hap and Leonard. Producția cu șase episoade îi are rolurile principale pe James Purefoy (“The Following”), Michael Kenneth Williams (“Boardwalk Empire”) și Christina Hendricks (“Mad Men”)

Serialul Hap and Leonard va avea premiera pe 2 ianuarie de la ora 22.00. Thrillerul cu umor negru ce cuprinde șase episoade de câte o oră, are la bază romanele lui Joe R. Lansdale.

REZUMAT. „Hap and Leonard” este o poveste “swamp-noir” despre doi prieteni, o femeie fatală, o echipă de revoluționari terminați, o pereche de psihopați ucigași, o pradă pierdută și tot tam-tam-ul care vine odată cu toate acestea.

Hap Collins este un fost activist din anii ’60 care a făcut inchisoare pentru că a refuzat să fie înrolat să lupte în războiul din Vietnam. Acum ajuns pe la patruzeci de ani și fără noroc, Hap este ușor ademenit în a o ajuta pe fosta lui soție Trudy, față de care încă mai are sentimente, când aceasta vine cu visuri și promisiuni despre găsirea unei comori pierdute.

Leonard Pine este un bărbat de culoare, homosexual declarat, veterinar în Războiul din Vietnam cu un temperament foarte agresiv. Ignorat de familia sa când a fost copil, iar acum dat afară de la locul de muncă, Leonard se alătură fericit prietenului său cel mai bun în căutarea comorii care le va schimba viața.

Plasat în anii 1980, povestea este despre o schemă aparentă de îmbogățire rapidă care curând se transformă într-un haos când ultimul fost soț al lui Trudy este eliberat din închisoare și pornește el însuși în căutarea comorii. Plin de personaje excentrice, “Hap and Leonard” este o călătorie foarte interesantă cu o întorsătură unică pe stilul country. Serialul îi are în rolurile principale pe James Purefoy (“Rome,” “The Following”) în rolul lui Hap, Michael Kenneth Williams (“The Wire,” “Boardwalk Empire”) în rolul lui Leonard și Christina Hendricks (“Mad Men”) în rolul lui Trudy.

Din distribuția serialului Hap and Leonard mai fac parte actorii Jimmi Simpson (“House of Cards”), Bill Sage (American Psycho), Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands și Jeff Pope.

Scriitorul Joe R. Lansdale a publicat prima sa carte din seria de romane cu personajele Hap și Leonard în anul 1990. Deseori întunecate, uneori ironice, romanele urmăresc duo-ul dur, glumeț
care este prins într-o serie de aventuri neașteptate și câteodată periculoase în partea de est a Texasului anilor 1980. Seria de romane începe cu Savage Season (1990), urmată de Mucho Mojo (1994), The Two-Bear Mambo (1995), Bad Chili(1997), Rumble Tumble (1998), Captains Outrageous (2001), Vanilla Ride (2009), Devil Red (2011) and Honky Tonk Samurai (2016). Lansdale scrie acum al 10-lea roman din această serie.

Traileru Hap and Leonard, serial care va debuta la AMC în ianuarie, în continuare:Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…