Home Stiri Gustavo Fring din Breaking Bad vine la East European Comic Con

Gustavo Fring din Breaking Bad vine la East European Comic Con

0
0
Giancarlo Esposito (stânga)

Giancarlo Esposito (foto stânga), cunoscut pentru rolul său negativ din “Breaking Bad” sau “Better Call Saul”, vine la East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, gaming, benzi desenate din estul Europei, ce va avea loc în perioada 18-20 mai la Romexpo.

Esposito a debutat încă din 1966 cu un show pe Broadway și a avut mai multe apariții în diverse filme și producții TV din care amintim “The Usual Suspects”, “Malcolm X”, “CSI: Miami”, “Law and Order” sau “Homicide: Life on the Street”.

Începând cu 2009, actorul i-a dat viață infamului traficant de droguri Gustavo “Gus” Fring în serialul-fenomen “Breaking Bad”. Pentru acest rol, Esposito a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar oferit de Critics’ Choice și a fost nominalizat și la prestigioasele premii Emmy. În plus, Gus Fring a fost inclus pe lista celor mai malefici antagoniști ai tuturor timpurilor (locul 3), întocmită de TV Guide în 2013.

Personajul machiavelic interpretat de Esposito nu a lipsit nici din spin off-ul “Better Call Saul”, serial care s-a bucurat de o largă apreciere din partea publicului și a criticilor, la fel ca “fratele său mai mare”, “Breaking Bad”, trecându-și în palmares 23 de nominalizări la Premiile Emmy și 2 la Globurile de Aur, printre altele.

Giancarlo Esposito a făcut parte și din universul DC, împrumutându-și vocea pentru adaptări animate precum “The Son of Batman” (Ra’s al Ghul) sau “Batman: Assault on Arkham”(Black Spider).

Esposito se alătură lui Andrew Scott (“Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”), Chase Coleman („The Originals”, „Boardwalk Empire”) și David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, “V for Vendetta”), într-o ediție East European Comic Con memorabilă.

În 2017, peste 45.000 de fani s-au putut bucura de prezența actorilor Nathaniel Buzolic (“The Vampire Diaries”, “The Originals”), Tom Wlaschiha (“Game of Thrones”), Ellie Kendrick (“Game of Thrones”, “Misfits”), Christopher Judge (“Stargate SG-1”, “God of War”), Jefferson Hall (“Vikings”), Craig Parker (“Spartacus”, “Lord of the Rings”), au putut lua parte la concursul de cosplay, au putut testa cele mai tari jocuri video pe echimpamente de ultimă generație, au gustat din cele mai delicioase mâncăruri în zona de street food și au plecat acasă cu obiectele de pop culture preferate din zona de târg.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achiziționa online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar bilețele în format fizic pot fi găsite în magazinele din rețeaua Eventim.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…