Home Grile POSTURI AXN va difuza serialul American Gods

AXN va difuza serialul American Gods

0
0

Serialul dramatic „Zei americani” (American Gods), bazat pe bestseller-ul internațional cu același nume, scris de Neil Gaiman, va debuta pe 20 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 22.50, la AXN.

Producția „Zei americani” spune povestea unui nou tip de război – cel între Vechii și Noii Zei.

Zeii Vechi, tradiționali, cu rădăcini mitologice din diferite culturi ale lumii, se tem, întrucât adepții lor fie pier, fie îi consideră irelevanți, fiind ușor seduși de banii, de tehnologia și celebritatea oferită de Zeii Noi.

Când Shadow Moon (Ricky Whittle) este eliberat din închisoare, îl întâlnește pe misteriosul Mr. Wednesday (Ian McShane) și mai multe evenimente neprevăzute încep să se întâmple.

Dar ceea ce nu știa Moon este că tocmai această întâlnire îi va schimba complet traiectoria vieții. Aflat în derivă după moartea recentă și tragică a soției sale, Shadow acceptă propunerea lui Mr. Wednesday de a-i deveni bodyguard și astfel se trezește în mijlocul unei lumi pe care se chinuie să o înțeleagă. Este o lume ascunsă, unde magia este reală, unde Vechii Zei se tem și își pierd din ce în ce mai mulți adepți în fața Noilor Zei, precum Tehnologia sau Media.

Mr. Wednesday, o zeitate puternică din vechea gardă, încearcă să clădească o coaliție a Vechilor Zei, pentru a le asigura existența în noua America și de a le redobândi o parte din influența pe care au pierdut-o. Pe măsură ce Shadow traversează țara, acompaniindu-l pe Mr. Wednesday, luptă din răsputeri să accepte noua realitate și mai ales rolul lui în ea.

Distribuția serialului American Gods – Zei americani

  • Ricky Whittle (“The 100”),
  • Ian McShane (“John Wick: Capitolul 2”, “Urzeala tronurilor”),
  • Emily Browning (“Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite”),
  • Pablo Schreiber (“Orange is the new black”),
  • Peter Stormare (“Fargo”)
  • Gillian Anderson (“Dosarele X”, “Hannibal”)Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…