Home Stiri Schimbare de ultim moment la Comic Con 2018. Giancarlo Esposito – Gus Fring din Breaking Bad- va fi înlocuit cu un actor din The Originals

Schimbare de ultim moment la Comic Con 2018. Giancarlo Esposito – Gus Fring din Breaking Bad- va fi înlocuit cu un actor din The Originals

0
0
Evenst

SCHIMBAREGiancarlo Esposito, cunoscut pentru rolurile din “Breaking Bad” și “Better Call Saul” în care l-a interpretat pe Gustavo „Gus” Fring, nu va mai putea lua parte la evenimentul din 18-20 mai din cauza reprogramării unor filmări, anunță organizatorii evenimentului.

În locul lui Esposito va veni David Gillies care interpretează rolul lui Elijah Mikaelson în serialul The Originals. Actorul a jucat rolul lui John Jameson, în filmul Spider-Man 2 și a mai avut rolul episodice în „Masters of Horror”, „NCIS” și „True Blood”.

Cei care și-au achiziționat bilete pentru autografe sau poze cu Giancarlo Esposito le pot folosi pentru actorii Daniel Gillies, Jim Beaver și Andrew Scott, fără vreun alt cost suplimentar, au mai precizat organizatorii evenimentului.

La cea de-a șasea ediție East European Comic Con, publicul se poate întâlni cu 6 actori internaționali: David Gillies (“The Original”s, “Spider-Man”), Gethin Anthony (“Game of Thrones”, “Aquarius”), Andrew Scott (“Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”), Staz Nair (“Game of Thrones”, “Humans”) și Chris Rankin („Harry Potter”).

Load More In Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Noutățile în februarie la AXN: Sezoane noi Unde dai și unde crapă și NCIS: New Orleans

AXN și AXN Black vor avea trei premiere în luna februarie. Serialul Goana după aur și sezo…