Home Seriale TV FOTO. Primele imagini din noul sezon Sabrina de pe Netflix

FOTO. Primele imagini din noul sezon Sabrina de pe Netflix

0
0

Serialul Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) se pregătește pentru noul sezon. Partea a doua va veni pe Netflix pe 5 aprilie, iar platforma tocmai a lansat primele imagini ale producției.

Înainte de imagini, iată câteva detalii din noua producție:

În Partea a 2a, Sabrina își explorează latura întunecată, este curioasă să afle mai multe despre moștenirea ei, în timp ce se străduiește să își mențină prieteniile din lumea muritoilor. Mai mult, Sabrina este prinsă într-un triunghi amoros cu vrăjitorul Nicholas Scratch și iubitul ei din liceu Harvey Kinkle. Între timp, Lordul Întunericului, Doamna Satan și Părintele Blackwood continuă să creeze haos în familia Spellman și în orașul Greendale. Iar ei nu sunt singurii care încearcă să aducă iadul pe pământ. Totul este pus la încercare… relațiile, identitatea, adevăratele intenții… atunci când diavolul își bagă coada.

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
CHILLING ADVENTURES OF SABRINA

Serialul este inspirat din seria de benzi desenate Archie Comics și recreează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare.

Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina, în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om.

Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din același univers Archie Comics vine și Riverdale. De asemenea, în serialul Riverdale este menționat orașul Greendale, în care se întâmplă acțiunea serialului Sabrina.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…