Home Grile POSTURI Filmele din seria Misterele Aurorei Teagarden continuă la DIVA

Filmele din seria Misterele Aurorei Teagarden continuă la DIVA

0
0

Postul DIVA continuă să difuzeze filmele din seria Misterele Aurorei Teagarde. Următoarea producție se va transmite duminică, 14 martie, de la 16:00.

Filmul „Misterele Aurorei Teagarden: Moștenire mortală” aduce o investigație de milioane pentru Aurora, când cea mai bogată femeie din oraș încetează din viață și la citirea testamentului pare că nu îi lasă nimic fiului ei.

CITEȘTE ȘI: Noutățile lunii martie la DIVA. Medicul Legist, Căpitanul Marleau sau Misterele Aurorei Teagarden

Când raportul medical arată că nu un infarct este cauza dispariției sale, ci otrăvirea, lista de suspecți se mărește și cazul capătă dimensiuni considerabile.

Profesorul de psihologie, Nick Miller (Niall Matter), se implică și el în investigație alături de Aurora, în detrimentul vieții sale profesionale, iar pe măsură ce îi oferă ajutorul necondiționat, realizează că sentimentele lui pentru Aurora sunt complicate chiar și pentru un specialist în psihologie.

Candace Cameron Bure revine în rolul de bibliotecară şi membră a Clubului Real Murders, pentru a studia crimele nerezolvate din orașul Lawrenceton, Georgia.

Următorul film al seriei este „Misterele Aurorei Teagarden: Crimă cu public (Aurora Teagarden Mysteries: A Very Foul Play)” programat duminică, 21 martie, de la 16:00, tot pe DIVA.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …