Home Stiri Filme romantice pe DIVA, duminica. Programul transmisiunilor

Filme romantice pe DIVA, duminica. Programul transmisiunilor

0
0

Postul DIVA a programat la început de 2021 mai multe filme romantice, în zilele de duminică. Sunt titluri din 2019 sau 2018 precum „Dragoste pe gheață” sau „Prima zăpadă, prima iubire”.

Paginadeseriale.ro prezintă în continuare filmele programe de DIVA în ianuarie:

Duminică, 10 ianuarie, de la 16:00 – „Prima zăpadă, prima iubire” (2019)

Samantha (Lindy Booth) revine acasă pentru festivalul de iarnă al orașului și pentru a sărbători retragerea tatălui ei din cariera de antrenor. Sperațele ei pentru o ședere liniștită se năruie imediat ce descoperă că Jake (Trevor Donovan), jucător în NFL și fostul ei iubit din liceu, este și el prezent în oraș.

Duminică, 17 ianuarie, de la 16:00 – „Dragoste pe gheață” (2018)

Se spune povestea lui Mary (Rachel Leigh Cook), care se luptă pentru a-și salva librăria și Adam (Niall Matter), un jucător de hochei cu probleme de comportament, care este suspendat temporar. Cei doi au șansa de a ieși din impas dacă decid să renunțe la orgoliu și să lucreze împreună.

Duminică, 24 ianuarie, de la 16:00 – „Prințesa zăpezii” (2019)

Carly (Natalie Hall) este o prințesă care lucrează sub anonimat într-un hotel și este delegată să organizeze petrecerea de 50 de ani a resortului de schi, alături de Jesse (Chris McNally), fratele proprietarului.

Duminică, 31 ianuarie, de la 16:00 – „Un weekend de iarnă” (2018)

Cara (Taylor Cole) este o scriitoare părăsită de iubitul ei, care decide să petreacă un weekend la o cabană cu cea mai bună prietenă. Pentru că în programul de rezervări s-a produs o eroare, cele două prietene trebuie să împartă cabana cu doi burlaci. Iar furtuna de zăpadă va aduce cu ea și scântei de iubire.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …