Home Seriale TV Academia Asasinilor – Deadly Class se vede la AXN

Academia Asasinilor – Deadly Class se vede la AXN

0
0
DEADLY CLASS – PILOT

Academia asasinilor – Deadly Class (2019), adaptare a benzii desenate scrisă de Rick Remender, vine la AXN. De când? Începând de marți, 5 ianuarie, de la ora 23.00, AXN difuzează serialul de 10 episoade, anunță TVmania.ro.

Despre Academia asasinilor – Deadly Class

San Francisco, 1987. Pe la periferia orașului, printre gunoaie și pe sub poduri, încearcă să supraviețuiască, departe de ochii curioși ai poliției, Marcus Lopez (Benjamin Wadsworth).

A fugit de la orfelinatul în care ajunsese după moartea părinților săi, iar faptul că instituția a luat foc i s-a pus în cârcă și acum e căutat pe poliție pentru moartea a zeci de copii.

Nu are prea multe șanse de supraviețuire, își dă și el seama de asta, așa că propunerea de a se înscrie la o școală particulară, care-i oferă instrucție, casă, masă și refugiu din calea poliției, i se pare acceptabilă.

Cel puțin până ajunge acolo. Pentru că, dacă școlile în general vi se păreau „criminale’ pentru elevi, King’s Dominion e chiar în varianta fără ghilimele.

Academia asasinilor nu numai că-și învață elevii arta crimei, lupta, otrăvuri și alte tehnici pentru a deveni un criminal perfect, dar și șeful școlii – Master Lin (Benedict Wong) – și colegii – cel puțin Saya (Lana Condor) și Chico (Michel Duval) – sunt mai mult decât fericiți și gata oricând să te trimită la cele veșnice.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…