Home Stiri Noul film Justice League se vede pe HBO GO

Noul film Justice League se vede pe HBO GO

0
0

Pe platforma HBO GO este disponibil filmul „Liga dreptății” („Justice League”), în regia lui Zack Snyder.

Filmul cu super-eroi a fost scris de Chris Terrio, iar povestea le aparține lui Chris Terrio și Zack Snyder. Producția este o adaptare de benzi desenate DC, Superman e creat de Jerry Siegel și Joe Shuster.

Producătorii filmului sunt Charles Roven, Deborah Snyder, cu Christopher Nolan, Emma Thomas, Jim Rowe, Ben Affleck, Wesley Coller, Curtis Kanemoto și Chris Terrio (producători executivi).

Povestea filmului

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

Această misiune se dovedește mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are proprii demoni de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită.

Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) încep lupta împotriva lui Steppenwolf, DeSaad și Darkseid.

Filmul trebuia să aibă alt scenariu acum patru ani

Zack Snyder a regizat și filmul inițial „Liga Dreptății”, în 2017. Doar că fiica lui s-a sinucis în primăvara aceluiași an și a renunțat la film în timp ce era în post-producție, potrivit HollywoodReporter.

În locul său a venit Joss Whedon și a decis să refilmeze mai multe scene. Fanii filmului au făcut o petiție împotriva Warner Bros și au cerut să fie difuzat filmul în adevărata sa versiune „Snyder Cut”. Detalii, AICIJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …