Home Stiri Un nou canal de seriale se lansează în România: Epic Drama. Iată primele seriale achiziționate

Un nou canal de seriale se lansează în România: Epic Drama. Iată primele seriale achiziționate

0
0

Epic Drama, canal din grupul Viasat World, se lansează din 14 decembrie în România și alte 17 țări. Compania Viasat World anunță primele achiziții în materie de seriale, de la compania ALL3Media International.

Este vorba despre mai mult de 50 de conținut scenarizat de maximă audiență pentru noua televiziune a Viasat World, împreună cu drepturi pentru platforma video on demand (VOD).

Printre titlurile achiziționate se numără producția Britanică Miniaturista, inspirată de romanul cu același nume al lui Jessie Burton, Close to de Enemy, The Village sau Miss Fisher’s Murder Mysteries.

PaginadeSeriale prezintă detalii despre noile seriale:

Miniaturista (3×60 o producție The Forge, în coproducție cu Masterpiece)

O adaptare după romanul bestseller de Jessie Burton, Miniaturista este un thriller de epocă somptuos și captivant, cu o distribuție ce îi include pe Anya Taylor-Joy (Split, The Witch), Romola Garai (The Hour, The Crimson Petal And The White, Atonement) și pe Alex Hassell (Suburbicon, Anonim), împreună cu Paapa Essiedu (A Midsummer Night’s Dream, Utopia), Hayley Squires (I, Daniel Blake, Southcliffe) și Emily Berrington (Humans).
Serialul spune povestea unei case în care, ascunse de frumusețe și privilegii, se află pasiuni interzise și secrete periculoase. În 1686, Nella Oortman, în vârstă de 18 ani, bate la ușa unei case din cel mai bogat cartier din Amsterdam. Plină de speranțe și de vise, ea a călătorit dintr-un mediu rural liniștit, pentru a începe o nouă viață, ca soție a bogatului comerciant Johannes Brandt. Dar, în loc de Johannes, este primită de sora lui, Marin și realizează că în casa familiei Brandt nimic nu este așa cum pare.

Close to the Enemy (7×60)

O cursă periculoasă împotriva timpului… care se desfășoară într-un hotel londonez afectat de bombele din cel de-al Doilea Război Mondial, Close to the Enemy urmărește povestea unui ofițer de informații, Căpitanul Callum Ferguson. Ultima sa misiune pentru armată este de a se asigura că un om de știință german care fusese capturat, Dieter, va începe să lucreze pentru RAF-ul britanic pentru a ajuta la dezvoltarea urgentă a motorului cu reacție. Pe fondul Războiului Rece, este esențial pentru securitatea națională britanică ca tehnologiile de vârf să fie puse la dispoziția forțelor armate cât mai repede posibil. Callum folosește metode neortodoxe în încercarea sa de a-l convinge pe Dieter să lucreze cu britanicii și, în cele din urmă, se dezvoltă o prietenie între cei doi, dar nimic nu este așa cum pare. Pe parcursul serialului, Callum întâlnește numeroase alte personaje ale căror povești se întrepătrund în încercarea lor de a-și reconstrui și reporni viața în urma războiului.

The Village S1-2

O saga de familie, plasată pe dealurile frumoase ale districtului Peak din Derbyshire, Anglia, ce se desfășoară în paralel cu istoria secolului al XX-lea. Acțiunea se petrece în întregime în sat, iar marile evenimente istorice, progresul și schimbările în identitatea națională, toate sunt urmărite prin intermediul poveștii satului. Viața sătenilor (copii, profesori de școală, agricultori, proprietarul fabricii, pastorul, aristocrația) se află în centrul tuturor lucrurilor. Această primă serie acoperă primii ani din Primul Război Mondial, văzuți prin ochii unui bărbat, bătrânul Bert Middleton; povestea sa de viață și vocea lui sunt motoarele principale ale narațiunii ne oferă o fereastră pentru a analiza cine credem că suntem și de ce. Istorie fără retrospectivă; trecutul, așa cum este el povestit în prezent, prin istorii îndrăznețe, cu detalii și culori ale vremii.

Miss Fisher’s Murder Mysteries S1-3

O serie captivantă și somptuoasă, cu actrița de teatru și film, Essie Davis, în rolul onorabilei și îndrăzneței domnișoare Phryne Fisher. Domnișoara detectiv nu se ferește de alei dosnice, cluburi de jazz și vile luxoase din anii 1920, luptând împotriva nedreptății cu pistolul său ornat cu perle și cu mintea extrem de ageră pe care o posedă . Lăsând în urma ei un grup de admiratori, eroina modernă se bucură de viață și de garderoba plină de gulere de pene, în timp ce rezolvă tot felul de mistere. Este ajutată de Dot, cea mai drăguță servitoare, inspectorul Jack Robinson și matușa sa Prudence, una dintre cele mai respectate doamne din societatea londoneză.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…