Home Seriale TV FOTO. Eleven, din Stranger Things, „îmbracă” un nou rol. Este sora lui Sherlock Holmes

FOTO. Eleven, din Stranger Things, „îmbracă” un nou rol. Este sora lui Sherlock Holmes

0
0
Enola Holmes-MILLIE BOBBY BROWN

Din 1984, când se petrece acțiunea Stranger Things, Millie Bobby Brown, interpreta lui Eleven, ajunge în 1884, într-un nou rol. Este vorba despre un film în care o interpretează pe Enola Holmes, sora mai tânără, dar la fel de iscusită, a lui Sherlock Holmes. Filmul se numește chiar așa: Enola Holmes.

Netflix a lansat recemt primele imagini din Enola Holmes, cu Millie Bobby Brown, un film adaptat după romanul cu același nume semnat de Nancy Springer.

Cele mai multe nume din distribuția noului film au avut și alte apariții în producții Netflix. Pe Millie Bobby Brown o știm deja din Stranger Things, iar Henry Cavil, care îl va interpreta pe Sherlock Holmes, este personajul central din The Witcher.

Sam Claflin a apărut în cea mai recentă producție Netflix, Love Wedding Repeat, iar Helena Bonham Carter a avut, printre altele, un rol în sezoanele 3 și 4 din The Crown.

Despre film:

În dimineața zilei în care urmează să împlinească 16 ani, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) descoperă că mama ei (Helena Bonham Carter) a dispărut, lăsând în urmă o mulțime de cadouri, dar niciun indiciu referitor la destinația sau motivul plecării.

După o copilărie nonconformistă, ea se trezește deodată în grija fraților ei, Sherlock (Henry Cavill) și Mycroft (Sam Claflin), amândoi hotărâți să o trimită la un pension pentru tinere domnișoare manierate.

Refuzând să se supună dorinței celor doi, Enola fuge la Londra pentru a-și căuta mama. De-a lungul călătoriei, ajunge să fie implicată într-un mister care are legătură cu un tânăr lord (Louis Partridge) fugit de acasă și devine ea însăși o superdetectivă, depășindu-și celebrul frate, pe măsură ce descoperă o conspirație care amenință să schimbe cursul istoriei.

Iată și primele imagini din Enola Holmes, care va avea premiera în septembrie.

MILLIE BOBBY BROWN
Henry Cavill, Sam Claflin și Millie Bobby Brown


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…