Home Seriale TV Drama polițistă „Endeavour” vine cu sezonul șapte, la Epic Drama

Drama polițistă „Endeavour” vine cu sezonul șapte, la Epic Drama

0
0

Epic Drama aduce a șaptea serie a dramei polițiste Endeavour. Seria este formată din trei episoade care vor fi difuzate consecutiv.

Va fi în această seară, de la ora 22:00, pe Epic Drama. Va rula timp de trei seri consecutive.

Pelicula este filmată în și în jurul Oxford, Anglia. ÎI urmărește pe Endeavour și pe colegii săi pășind într-o perioadă de schimbare, la începutul unui nou deceniu.

Povestea, pe scurt. Filmul debutează în noaptea de Revelion a anului 1969, când ordinea normală a fost reluată și echipa s-a reunit la Castle Gate CID, cu superintendentul-șef Bright înapoi la conducerea secției.

Cu toate acestea, evenimentele din ultimul an și-au lăsat amprenta asupra lor, iar în noul sezon vechi prietenii vor avea de înfruntat provocări, și relații noi vor înflori.

În zorii emancipării feminine, ai progresului social și ai dezvoltării științei, la Oxford anii ’70 încep cu descoperirea unui corp pe drumul de edec chiar în ziua de Anul Nou.

Având ca singur indiciu un martor care a auzit niște fluierături în noaptea crimei, echipa se apucă de muncă pentru a descoperi vinovatul.

Noua trilogie este scrisă de Russell Lewis, autorul tuturor celor 27 de filme Endeavour de până în prezent, și produsă de Damien Timmer (World on Fire).

După debutul său regizoral în sezonul șase al serialului, Shaun Evans a regizat și primul film al noului sezon. În plus, Anton Lesser (Game Of Thrones) revine la CS Reginald Bright, Sean Rigby (Gunpowder) ca DS Jim Strange, James Bradshaw (Close To The Enemy), precum Dr Max DeBryn, Abigail Thaw (I Want My Wife Back) în rolul Dorotheei Frazil, și Caroline O’Neill (Last Tango In Halifax) în rolul lui Win Thursday.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…