Home Grile POSTURI DIVA încheie seria filmelor romantice de iarnă, în weekend

DIVA încheie seria filmelor romantice de iarnă, în weekend

0
0

Postul DIVA a încheie seria filmelor romantice de iarnă. „Dragoste în Islanda”, ultima producție difuzată, se vede duminică, 7 februarie, de la ora 16:00.

„Dragoste în Islanda”, un film din 2020, îi are ca protagoniști pe Kaitlin Doubleday, Colin Donnell și Patti Murin. Chloe (Kaitlin Doubleday) este un producător de podcast, foarte apreciată, aflată în căutarea inspirației.

CITEȘTE ȘI: Noutățile lunii februarie la DIVA. Căpitanul Marleau, Anatomia lui Grey și filme romantice

Prietena ei, Isabella (Patti Murin) încearcă să o ajute și îi sugerează să se reunească cu grupul de prieteni din facultate pentru o călătorie în Islanda. Când fostul iubit, Charlie (Colin Donnell) membru al grupului, apare neinvitat, între cei doi apar scântei.

Colin Donnell și Patti Murin au fost colegi pe platourile serialului Camera de gardă (Chicago Med) și sunt căsătoriți în viața reală, chiar dacă în film, nu formează un cuplu. Producția a fost filmată în întregime în Islanda și include muzică, gastronomie, istorie și obiceiuri specifice.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …