Home Stiri Din august pe DIVA. Serie de filme de investigații cu actrița Taylor Cole

Din august pe DIVA. Serie de filme de investigații cu actrița Taylor Cole

0
0

Postul DIVA aduce în august o serie de filme de investigații cu actrița Taylor Cole, care dă viață personajului central al seriei – „Ruby Herring”.

În total sunt trei filme din seria „Cazurile lui Ruby Herring” care se vor difuza pe DIVA. Producțiile sunt programate în fiecare duminică, de la ora 16:00.

Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut (Ruby Herring Mysteries: Silet Witness, 2019) prezintă pe 1 august, începutul aventurii lui Ruby. Metodele ei innovative și pornirea de a căuta mereu adevărul, se dovedesc utile în viața de jurnalist dar și de investigator.

Pe 8 august este difuzat filmul Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare (Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath, 2019). Împreună cu detectivul Jake Killian, Ruby investighează un accident auto suspect soldat cu o victimă. Problema apare când după închiderea cazului, Ruby găsește idicii care sugerează că prima concluzie nu a fost cea corectă.

Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă (Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder, 2020) este programat pe 15 august. În filmul cu numărul trei al seriei, Ruby găsește indicii despre o crimă ce a avut loc cu cinci ani în urmă, în care a fost implicat un medium local. Împreună cu Detectivul Jake Killian, redeschid cazul și încep să investigheze noile probe.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …