Home Grile POSTURI Diva difuzează în această vară seriile Vacanța de vară a lui Moș Crăciun și Eroi Neobișnuiți

Diva difuzează în această vară seriile Vacanța de vară a lui Moș Crăciun și Eroi Neobișnuiți

0
0

Postul de televiziune DIVA va difuza în această vară o serie de filme: „Vacanța de vară a lui Moș Crăciun” și „Eroi Neobișnuiți”.

„Vacanța de vară a lui Moș Crăciun” este o serie de filme de Crăciun difuzată de Diva din 2 iulie, de luni până vineri, de la ora 14:00.

De asemenea, Moș Crăciun se va afla în Parcul Herăstrău la intrarea Charles de Gaulle, pe aleea Trandafirilor și la intrarea de la Arcul de Triumf, sâmbătă, 7 iulie, între orele 11:00 și 15:00.

Seria de filme „Eroi neobișnuiți” va începe pe 6 iulie de la 20:00 și va continua în fiecare seară de vineri din luna iulie.

Primul film din serie va fi Babe, programat vineri, 6 iulie, iar pe 13 iulie, Diva difuzează filmul Shrek pentru totdeauna (Shrek Forever After). Comedia Lemony Snicket o serie de evenimente neprevăzute (Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events) cu Jim Carey, Jude Law și Meryl Streep va fi difuzată pe 20 iulie, iar seria se sfârșește cu filmul de acțiune King Kong, pe 27 iulie, cu Naomi Watts, Jack Black și Adrien Brody.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…