Home Grile POSTURI Serialele lunii iulie la HBO și HBO GO. Big Bang Theory și noul serial Sharp Objects printre titlurile disponibile

Serialele lunii iulie la HBO și HBO GO. Big Bang Theory și noul serial Sharp Objects printre titlurile disponibile

3
0

Primele două sezoane din serialul The Big Bang Theory (Teoria Big Bang) sunt disponibile pe HBO GO din 1 iulie. Din seria noutăți, HBO va difuza noua miniserie Sharp Objects (Obiecte ascuțite) din 9 iulie și va fi disponibilă și pe HBO GO.

HBO va difuza serialul Sharp Objects în fiecare luni, de la 04:00 și 20:00 și sezonul patru din The Affair (Aventura) în fiecare marți de la 20:45.

Pe HBO 3 se vor vedea serialele Killing Eve, Young Sheldon, Bad Banks, The Durrells și Famous in Love, iar Cinemax va difuza serialele Patrick Melrose și sezonul doi din Berlin Station.

Noile titluri disponibile din iulie pe HBO GO sunt Heathers, The Big Bang Theory, Just Another Immigrant, Slowfall și Sr. Avila.

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare noutățile lunii iulie de pe HBO și HBO GO

HBO

SHARP OBJECTS/ OBIECTE ASCUȚITE

Din 9 iulie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Jurnalista Camille Preaker se întoarce în micul ei oraș natal pentru a scrie despre uciderea a două tinere. În timp ce încearcă să rezolve un puzzle psihologic din trecutul ei, începe să se identifice prea mult cu tinerele victime.

Bazată pe romanul bestseller cu același nume scris de Gillian Flynn („Fata dispărută”), „Sharp Objects” este o miniserie cu opt episode în care Amy Adams, nominalizată la Oscar de cinci ori, o interpreteză pe Camille Preaker.

THE AFFAIR IV/ AVENTURA – IV

Din 3 iulie, în fiecare marți, de la ora 20:45 (disponibil pe HBO GO)

THE AFFAIR explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este un romancier aspirant, căsătorit de douăzeci de ani și cu patru copii. Alison este o chelneriță tânără, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii.

HBO3

KILLING EVE/ OBSESIA EVEI

Din 1 iulie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (tot sezonul e disponibil pe HBO GO)

Eve este o agentă specială foarte apatică. Villanelle este o ucigașă elegantă și talentată. Aceste două femei extrem de inteligente și la fel de obsedate una de cealaltă intră fără a sta pe gânduri într-un joc epic de-a șoarecele și pisica. Având la bază cărțile scrise de Luke Jennings, serialul le are în centrul atenției pe Villanelle (Jodie Comer), o asasină psihopată, și pe Eve (Sandra Oh), femeia care trebuie să o prindă.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON

Din 15 iulie, în fiecare duminică, câte trei episoade, de la ora 11:30 (tot sezonul e disponibil pe HBO GO)

Acest serial este un prequel al producției “The Big Bang Theory” și-l urmărește pe Sheldon Cooper la vârsta de 9 ani, când merge la liceu și încearcă să își găsească locul în lumea din jurul lui, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față minții lui foarte dezvoltate. Personajul Sheldon Cooper este cunoscut din serialul The Big Bang Theory.

BAD BANKS/ BĂNCI NECRUȚĂTOARE

Din 15 iulie, în fiecare duminică, de la ora 21:45 (tot sezonul e disponibil pe HBO GO)

Jana, un tânăr bancher de investiții, e implicată într-o situație ce o forțează să facă rău băncii la care lucrează. Serialul reprezintă un profil psihologic uluitor al unei industrii și al protagoniștilor săi.

THE DURRELLS III/ FAMILIA DURRELL – III

Din 14 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00 (tot sezonul e disponibil pe HBO GO)

Bazându-se pe trilogia de romane de mare succes scrise de Gerald Durrell, The Durrells este un serial britanic despre aventurile unei familii pe o insulă grecească superbă după ce au părăsit Anglia în speranța unei vieți mai bune.

FAMOUS IN LOVE/ FAIMOASĂ ȘI ÎNDRĂGOSTITĂ

Din 11 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (ambele sezoane sunt disponibile pe HBO GO din 11 iulie)

Serialul prezintă viața unei studente obișnuite, Paige, care, în urma unui casting, obține rolul principal într-un blockbuster hollywoodian.

Maratoane HBO3 – în fiecare sâmbătă:

 • 7 iulie – O dimensiunea paralelă, de la ora 21:00
 • 14 iulie – Westworld – II, de la ora 19:20
 • 21 iulie – Sirena, de la ora 21:00
 • 28 iulie – Încredere, de la ora 21:00

CINEMAX

PATRICK MELROSE

Din 7 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00 (toate cele 5 episoade sunt disponibile pe HBO GO)

Acest serial prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

Bazat pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, “Patrick Melrose” face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmărește odiseea înfiorătoare a personajului principal, de la o copilărie traumatizantă la abuzul de substanțe și, în cele din urmă, pe drumul către recuperare și izbăvire.

BERLIN STATION II/ DIVIZIA DIN BERLIN – II

Din 21 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00 (serialul este disponibil pe HBO GO)

Daniel Miller, un agent sub acoperire ajuns în Berlin, are o misiune secretă: să afle identitatea unui informator faimos. Ghidat de un veteran blazat, Daniel se confruntă cu decepții, pericol și compromisuri morale.

HBO GO

HEATHERS/ EU SUNT HEATHER

Din 11 iulie, câte două episoade în fiecare miercuri

O reinventare antologică și modernă a filmului original cult din anii ’80, Heathers. Viața la liceu pare puțin mai întunecată decât îți aduci amintei căci Veronica, JD și fetele pe nume Heather aduc tipul lor de dreptate la Westerburg High.

THE BIG BANG THEORY/ TEORIA BIG BANG

Primele două sezoane vor fi disponibile din 1 iulie

Leonard și Sheldon sunt doi fizicieni geniali care excelează în laborator, dar, în afara lui, nu stau prea bine la capitolul socializare. Intră în scenă frumoasa lor vecină Penny, care are de gând să-i învețe câteva lucruri despre viață.

JUST ANOTHER IMMIGRANT/ UN ALT IMIGRANT

Primul sezon disponibil pe HBO GO din 7 iulie

În acest serial documentar de comedie, Romesh Ranganathan, unul dintre cei mai populari comici stand-up din Marea Britanie, își mută întreaga familie în Los Angeles, unde încearcă să găsească succes și fericire, luând viața de la zero.

SNOWFALL II/ PRAFURI – II

Din 20 iulie, un episod în fiecare vineri

Los Angeles. 1983. SNOWFALL este o dramă thriller despre apariția epidemiei de cocaină și impactul său extrem de radical asupra culturii orașului. Serialul urmărește poveștile mai multor personaje ale căror vieți se intersectează.

AVILA IV/ DOMNUL AVILA – IV

Din 30 iulie, un episod în fiecare luni

Serialul prezintă povestea unui asasin plătit care a urcat pe scara  corporației criminale pentru care lucrează, până a devinit „Șeful șefilor”. El plătește însă cu viața sa personală, fericirea și propria siguranță.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

3 Comentarii

 1. anonim

  July 6, 2018 at 12:40 pm

  Typo la paragraful 4: Slowfall in loc de Snowfall. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…