Home Seriale TV Disney, „avalanșă” de proiecte în următorii zece ani. Încă zece filme Star Wars și Marvel. Christian Bale, fostul Batman, apare în următorul Thor

Disney, „avalanșă” de proiecte în următorii zece ani. Încă zece filme Star Wars și Marvel. Christian Bale, fostul Batman, apare în următorul Thor

0
0

Disney anunță o listă lungă de proiecte în urmărtorii zece ani. Vor fi noi filme din seriile Star Wars și Marvel, câte zece de fiecare, scrie The Guardian.

Hayden Christensen revine în rolul lui Darth Vader, în mini-seria Obi-Wan Kenobi. De asemenea, Christian Bale se va alătura universului Marvel.

El va ieși din lumea DC, în care a jucat rolul lui Batman, și va apărea în filmul Marvel – Thor: Love and Thunder – care urmează să fie lansat în mai 2022.

Disney + are planuri pentru zece serii Star Wars și zece serii Marvel, în viitorul apropiat.

Noul film Star Wars – Rogue Squadron – va fi regizat de Patty Jenkins (Wonder Woman), fiind pentru prima dată când o femeie se ocupă de unul dintre filmele din franciză.

Regretatul actor din Black Panther nu va fi înlocuit

Oficialii companiei au anunțat că regretatul actor Chadwick Boseman nu va fi înlocuit în continuarea filmului Black Panther. Kevin Feige, șeful Marvel, a spus că în viitoarea continuare va explora povești ale altor personaje.

Pentru filmul care va fi lansat în iulie 2022, nu este așteptată o recreare digitală a lui Boseman, actor care s-a stins la vârsta de 43 de ani în luna august.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…