Home Seriale TV Diego Luna și Scoot McNairy vor avea rolurile principale în sezonul doi Narcos Mexico

Diego Luna și Scoot McNairy vor avea rolurile principale în sezonul doi Narcos Mexico

0
0

Netflix a anunțat că Diego Luna și Scoot McNairy vor juca rolurile principale din sezonul al doilea al seriei Narcos: Mexico.

Diego Luna a mai jucat în filmele Star Wars: Rogue One și Y Tu Mamá También, iar Scoot McNairy a avut roluri în serialul Netflix Godless, Batman v. Superman și True Detective.

Scoot McNairy a avut rolul de narator în primul sezon Narcos: Mexico, iar Diego Luna a jucat rolul lui Felix Gallardo, liderul cartelului din Guadalajara.

Producția realizată de Gaumont Television a sezonului doi Narcos: Mexico a început deja în Mexico City, Mexic, după cum a mai scris Paginadeseriale.ro aici. Deși a fost anunțat sezonul doi, reprezentanții Netflix nu au dat o dată pentru difuzarea acestuia.

Despre Narcos: Mexico (primul sezon)

Narcos: Mexico explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe originile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători și traficanți independenți.

Urmărește creșterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele și unește mai mulți traficanți cu scopul de a crea un imperiu.

Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soția și fiul său din California în Guadalajara pentru un job nou, își dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât și-a imaginat.

În timp ce Kiki află mai multe informații despre Félix și se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri și lupta impotriva lui din următorii ani.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…