Home Seriale TV VIDEO. Detectivele din L.A se întorc într-un nou sezon. Noile episoade din spin off-ul „Băieți răi”, din toamnă

VIDEO. Detectivele din L.A se întorc într-un nou sezon. Noile episoade din spin off-ul „Băieți răi”, din toamnă

0
0

Povestea continuă. Jessica Alba și Gabrielle Union reintră în pielea „detectivelor din L.A”, în această toamnă la AXN.

Serialul „Detectivele din L.A”, spin off-ul francizei Bad Boys, revine cu sezonul doi, anunță reprezentanții postului.

Noile episoade vor începe de luni, 14 septembrie, de la ora 22:00. De notat că în fiecare zi de luni vor fi date episoade duble.

Din universul francizei „Băieți răi” (Bad Boys), creată de Jerry Bruckheimer, drama de acțiune „Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) urmărește povestea lui Sydney „Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (Martin Lawrence) și iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în „Băieți răi II”.

În primul sezon fostul agent DEA, Syd, pare că a lăsat trecutul complicat în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles. Tot în primul sezon a apărut și Nancy McKenna, noua parteneră a lui Syd, o femeie cu propriile secrete care a învățat să jongleze printre nenumăratele cazuri complicate și problemele cu fiica vitregă, o fire extrem de rebelă.

Povestea din sezonul doi. În sezonul doi, povestea merge mai departe pentru cele două eroine. Syd suferă după pierderea unui prieten și este într-o permanentă căutare de răspunsuri, în timp ce McKenna trebuie să facă față urmărilor pe care răpirea Izzabelei le-a creat în viața personală, dar mai ales destrămarea propriului mariaj.

În momentul în care o mișcare criminală amenință să distrugă întreaga comunitate din Koreatown, cele două, alături de întreaga echipă LAPD, trebuie să găsească responsabilii înainte de a fi prea târziu.

Pe lângă Jessica Alba și Gabrielle Union, din distribuție mai fac parte Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin.

Orlando Jones (American Gods) și Kelly Rowland (fosta membră Destiny’s Child) se alătură în sezonul doi.

„Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits) – care a și regizat episodul pilot al serialului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Noi episoade din Așii amanetului, la History

VIDEO. Postul de televiziune History aduce noi episoade din Așii amanetului. Noile episoad…