Home Stiri VIDEO. A fost stabilită data lansării celui de-al doilea sezon Handmaid`s Tale. Seria se va vedea și în România

VIDEO. A fost stabilită data lansării celui de-al doilea sezon Handmaid`s Tale. Seria se va vedea și în România

0
0

Povestea Slujitoarei revine cu sezonul al doilea. Au anunțat recent luna lansări, astăzi producătorii au venit și cu data oficială: sezonul al doilea al distopiei Povestea slujitoarei va fi lansată pe 25 aprilie, pe Hulu, platforma care o produce.

Din aceeași lună, noua serie va fi disponibilă și în România, pe HBO, postul care a adus și primul sezon Povestea slujitoarei.

Prima serie este inspirată în întregime din romanul cu același nume semnat de Margaret Atwood, așa că sezonul al doilea intră pe un nou teritoriu.

Citește și: 10 lucruri pe care poate nu le știai despre serialul Handmaid`s Tale – Povestea slujitoarei

Povestea slujitoarei spune povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, soțiile lor groaznice, Marthele domestice și colegele slujitoare – dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…