Home Seriale TV VIDEO. Disney+ lansează teaserul serialului Crime în imobil. Meryl Streep, în distribuție

VIDEO. Disney+ lansează teaserul serialului Crime în imobil. Meryl Streep, în distribuție

0
0

Unul dintre cele mai bune seriale TV, Crime în imobil – Only murders in the building – se întoarce cu al treilea sezon.

Pe lângă deja celebri Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez, serialul îi va avea în distribuție și pe Meryl Streep și Paul Rudd.

Disney+, platforma care difuzează deja primele două sezoane ale serialului, a prezentat teaserul pentru cel de-al treilea sezon al aclamatului serial original de comedie

Creat de Steve Martin, Dan Fogelman și John Hoffman, serialul de comedie, de crime și mistere “Crime în imobil” urmărește trei străini (Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) pasionați de investigații criminalistice care se trezesc brusc implicați într-o astfel de anchetă.

Atunci când are loc o moarte macabră în interiorul exclusivistului lor bloc de apartamente din Upper West Side, trio-ul suspectează o crimă și își folosește cunoștințele pentru a afla adevărul.

Pe măsură ce înregistrează un podcast pentru a documenta cazul, cei trei descoperă secretele complexe ale clădirii, secrete care se întind pe zeci de ani.

Poate și mai explozive sunt minciunile pe care și le spun unii altora. În curând, trio-ul aflat în pericol realizează că un ucigaș ar putea trăi printre ei, în timp ce se întrec să descifreze diferitele indicii înainte de a fi prea târziu.

Creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman (“Grace & Frankie”, “Looking”) au și rolul de producători executivi ai serialului de success împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul “This Is Us” Dan Fogelman și Jess Rosenthal.

Serialul este produs de 20th Television, o parte a Disney Television StudiosJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…