Home Seriale TV Comedia neagră Legea lui Arthur se vede, de azi, la TNT

Comedia neagră Legea lui Arthur se vede, de azi, la TNT

0
0

TNT lansează în această seară un nou serial original, „Legea lui Arthur” (Arthurs Gesetz), o comedie neagră. Serialul poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 21.00, la TNT.

Șomerul Arthur Ahnepol, rol interpretat de Jan Josef Liefers, unul dintre cei mai cunoscuți actori din Germania, trăiește o viață sumbră.

Aflat într-o căsnicie nefericită și plictisit de viață, pune la cale un plan morbid: vrea să își ucidă soția. Cu banii de la asigurarea de viață, nu ar trebui să mai existe niciun obstacol pentru un nou început.

Dar o lege nescrisă domină viața nefericitului: fiecare problemă rezolvată de Arthur are un efect mult mai sumbru și așa se vede captiv într-o avalanșă de evenimente dezastruoase.

Legea lui Arthur este o producţie originală TNT Germania și good friends Filmproduktions GmbH.

Martina Gedeck și Nora Tschirner joacă alături de Jan Josef Liefers în rolurile principale.

Din distribuție mai fac parte Ronald Kukulies, Cristina do Rego și Robert Gallinowski. Regizorul serialului este Christian Zübert, care a fost premiat de mai multe ori atât ca autor, cât și ca regizor (Premiul Grimme la categoria „Cel mai bun regizor”).

Producătorii executivi sunt Moritz von der Groeben și Nataly Kudiabor din partea good friends și Anke Greifeneder alături de Hannes Heyelmann, din partea TNT.

Legea lui Arthur
Legea lui Arthur


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…