Home Seriale TV Cine joacă în Sullivan’s Crossing noul serial de la DIVA. Doi actori din rolurile principale, cunoscuți din Fetele Gilmore

Cine joacă în Sullivan’s Crossing noul serial de la DIVA. Doi actori din rolurile principale, cunoscuți din Fetele Gilmore

0
0

Serialul Sullivan’s Crossing, o adaptare a seriei de romane bestseller scrisă de Robyn Carr, își face debutul la postul de televiziune DIVA pe 2 ianuarie, câte două episoade fiind difuzate în fiecare săptămână (marțea, de la ora 20:00).

Povestea o are în centru pe Maggie Sullivan, un neurochirurg pasionat și determinat, care decide să părăsească orașul mare în care locuiește și profesează (Boston), după ce are parte de o uriașă dezamăgire profesională.

Maggie alege să ia o pauză de la tot și să revină în orășelul natal, Timberlake (din Noua Scoție, Canada), pe care l-a părăsit când avea doar 15 ani. Aici locuiește în continuare tatăl ei, pe care nu l-a mai văzut de atunci… Pe lângă fețele cunoscute din copilăria ei din micul orășel, în peisaj apare și cineva nou – Cal.

Distribuția din Sullivan’s Crossing este unul dintre pilonii acestei producții, cu actori ce aduc la viață o serie de personaje complexe și captivante. Dinamica dintre personaje (Maggie și tatăl ei pe de o parte, Maggie și Cal – de cealaltă), promit o evoluție interesantă a poveștii dramatice, care are loc în peisajele superbe din Noua Scoție.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare o serie de detalii interesante despre principalele personaje din Sullivan’s Crossing și actorii din spatele lor:

„Cred că mulți vor rezona cu această călătorie a lui Maggie”

Dr. Maggie Sullivan (Morgan Kohan): Maggie Sullivan este o femeie inteligentă și fermecătoare, concentrată total pe cariera ei înfloritoare. Trăiește pentru emoția pe care i-o oferă sala de operații și pentru salvarea de vieți. Totul este pe locul al doilea în viața ei (chiar și iubitul, cu care are o relație la distanță), după carieră, până când viața îi este dată peste cap, din cauza partenerului ei de afaceri.

Morgan Kohan, actrița care o interpretează pe Maggie, este născută și crescută în Canada (în Columbia Britanică) și și-a petrecut întreaga copilărie participând la competiții de dans. S-a îndreptat către actorie după ce a fost acceptată la Academia Randolph din Toronto. A devenit cunoscută mai ales după rolul lui Lillian Walsh, din serialul When Hope Calls. A mai avut apariții în seriale precum Creeped Out, Star Trek: Discovery sau The Bold Type.

Apropo de rolul provocator (de medic neurochirurg) pe care îl joacă, Morgan a povestit că s-a pregătit intens pentru el, mai ales că a avut alături, pe platourile de filmare, un neurochirurg adevărat, cu care s-a putut sfătui.

„În unele scene, am avut un neurochirurg alături de noi. Veneam pe platourile de filmare devreme, cu mult înainte de începerea filmărilor, pentru a discuta întreaga procedură, cum va fi pentru ea, ce anume trebuie să observăm… toate acele detalii mărunte. Să am această perspectivă a fost cea mai bună parte din toată experiența, cu siguranță. Îmi place întotdeauna să știu despre ce vorbesc, așa că mi-am făcut propria documentare, pentru a înțelege sensul fiecărui detaliu, astfel încât să nu spun cuvinte fără sens pentru mine”, povestește aceasta.

Morgan Kohan, despre rolul principal din Sullivan’s Crossing:

„Am fost încântată să fac parte dintr-un show nou și captivant, cu un scenariu atât de frumos. A fost o experiență cu adevărat minunată. Cred că mulți vor rezona cu această călătorie a lui Maggie. Ea își dă seama că viața pe care a construit-o s-ar putea să nu fie esența a ceea ce este ea. Pe parcursul sezonului, o vedem luptându-se cu așteptările pe care le are de la ea însăși și de la lumea pe care a creat-o în jurul ei. Sunt încântată să împărtășesc călătoria ei cu publicul nostru”.

Chad Michael Murray: „Acest serial este o călătorie de vindecare

Fascinant, sensibil și plin de compasiune, Cal Jones (interpretat de Chad Michael Murray) nu vorbește prea mult despre trecutul său, așa că locuitorii îl numesc „omul misterios”. Cal locuiește în zonă și este omul de nădejde al lui Harry „Sully” Sullivan, tatăl lui Maggie. Abia după ce Cal o cunoaște pe Maggie, viitorul lui începe să pară mai luminos.

Chad Michael Murray s-a remarcat în două seriale celebre ale anilor 2000: Dawson’s Creek/Cei mai frumoși ani și Gilmore Girls/Fetele Gilmore. Cariera lui a explodat apoi după rolul principal din One Tree Hill/Ruleta destinului, serial difuzat din 2003 până în 2012. Chad l-a interpretat și pe infamul criminal în serie Ted Bundy (în 2021), dar a avut și apariții într-un alt serial-fenomen, Riverdale (sezoanele 3 și 4).

Chad Michael Murray, despre rolul său:

„Mi-a făcut plăcere să fac parte din echipa Sullivan’s Crossing. Acest serial este o călătorie de vindecare. A fost o călătorie incredibilă să dau viață acestor personaje alături de Roma Roth și echipa incredibilă din Halifax. Abia așteptăm să împărtășim lumii această călătorie de căutare a sufletului”.

Cât despre temele serialului (separarea părinților și abandonul familial), Chad spune că nu îi sunt deloc străine. Chiar a povestit că a fost părăsit de mamă când avea doar 10 ani, iar el și cei patru frați ai săi au fost crescuți de tată.

„Familia mea a fost departe de perfecțiune și asta cred că e așa deosebit la Sullivan’s Crossing, faptul că există câte o poveste în care oricine se poate regăsi. Și eu vin dintr-o familie destrămată. Mama a plecat când aveam 10 ani, așa că tata a crescut cinci copii singur. E o muncă dificilă să ai un job full-time și să crești și copii. Nu pot nici măcar să îmi imaginez cum a fost pentru el”, spune acesta.

Chad a povestit că s-a pregătit intens și pentru corpul de Adonis pe care l-a afișat în serial: a avut o dietă strictă, ca de călugăr: „Ei bine, când am terminat de filmat serialul, mâncam ca un călugăr. Este 90% despre alimentație și apoi doar cardio – fac repetiții și mă asigur că mănânc corect, dorm bine. Atunci când fac asta, pot obține rezultatele pe care mi le doresc. Dar apoi, când termin, am nevoie de o pauză. Și atunci încep ceea ce numesc regimul meu Lucky Charms (adică lapte cu cereale și pizza – n.r.)”.

Scott Patterson, despre rolul său: „Îl știu pe Sully. Am fost acolo. Știu ce gândește. Știu ce simte”

Tatăl lui Maggie, Sully Sullivan, a condus Sullivan’s Crossing aproape toată viața lui. Campingul pe care îl deține este sufletul comunității. Transmis din generație în generație, acesta este un refugiu pentru cei în căutare de liniște, alinare și un nou scop, în viață. Sully este iubit de toți pentru că are un suflet nobil și sare mereu în ajutor, atunci când este nevoie. Deși nu vorbește mult, are abilitatea uimitoare de a construi conexiuni cu toți cei pe care îi întâlnește.

S-a îndrăgostit de mama lui Maggie (Phoebe) la o vârstă fragedă; dar, în timp, diferențele dintre ei au devenit tot mai evidente și dragostea nu a mai fost suficientă. Prin urmare, Phoebe a plecat cu Maggie, pentru a începe o viață nouă, în Boston. Adevărul este că trecutul l-a bântuit ani de zile pe lui Sully și pentru ca acesta să se vindece cu adevărat va trebui să se reconecteze cu Maggie și să se împace cu trecutul.

Cunoscut din serialul de succes Gilmore Girls/Fetele Gilmore, experiența lui Scott Patterson include apariții pe marele și micul ecran, dar și pe scena teatrală. Născut în Philadelphia și crescut în New Jersey, Scott Patterson a studiat actoria la New York.

Pe marele ecran a apărut în franciza Saw (în rolul agentului FBI și profilerului psihologic Peter Strahm). A mai avut apariții în Her Best Movie, Little Big League, Three Wishes, Highway 395 și Rapsody in Bloom. Pe micul ecran, a avut roluri episodice în Seinfeld și Will și Grace.

Din 2021, Scott este realizatorul unui podcast despre serialul care l-a făcut celebru, Fetele Gilmore. Intitulat „I am all in With Scott Patterson”, podcastul a depășit 200 de episoade.

Scott Patterson spune că se regăsește cu totul în rolul pe care îl joacă. „Absolut tot ce mi se întâmplă în acest serial am experimentat și în viața reală. (…) Îl știu pe Sully. Am fost acolo. Știu ce gândește. Știu ce simte. Știu de ce e acolo”, a mărturisit cu sinceritate actorul.

Din distribuție mai fac parte:

  • Tom Jackson, în rolul lui Frank Cranebear, cel mai bun prieten și mâna dreaptă a lui Sully.
  • Andrea Menard este Edna Cranebear, soția lui Frank.
  • Lynda Boyd este Phoebe Lancaster, mama lui Maggie.
  • Amalia Williamson este Lola Gunderson. Crescută de bunici, Lola ține la Sully ca la un tată, așa că vede prezența lui Maggie în Sullivan’s Crossing ca pe o amenințare. Totodată, ea tânjește și după atenția lui Cal Jones.
  • Lindura este Sydney Shandon, care în trecut a fost cea mai bună prietenă a lui Maggie. Cele două au rupt legătura atunci când Maggie a părăsit Sullivan’s Crossing, dar acum s-au reconectat.
  • Reid Price este Rob Shandon, fratele lui Sydney, un văduv care își crește singur fiul.
  • Allan Hawco este Andrew Mathews, iubitul lui Maggie, medic și el.

Sullivan’s Crossing va fi difuzat în exclusivitate la DIVA, din 2 ianuarie, câte două episoade fiind programate de la ora 20:00, în fiecare marți. Descoperiți mai multe informații despre serialele DIVA, aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…