Home Seriale Documentare Ce vedem în aprilie la Crime+Investigation?

Ce vedem în aprilie la Crime+Investigation?

Comments Off on Ce vedem în aprilie la Crime+Investigation?
0

În luna aprilie, la Crime+Investigation, urmărim investigația în timp real a poliției din New York privind cele două victime neidentificate ale celui mai prolific criminal în serie din istoria statului New York, în mini-seria „Criminali în serie: Joel Rifkin”, redeschidem cazul morții suspecte a fiicei de 3 ani a lui Casey Anthony, cu noi mărturii ale părinților mamei supuși la testul poligraf în documentarul „În căutarea adevărului: Părinții lui Casey Anthony”, și examinăm cele mai fascinante 60 de minute consecutive dintr-un caz de crimă în „Crima: Cele 60 de minute esențiale”.Criminali în serie: Joel Rifkin

1. Criminali în serie: Joel Rifkin
Titlul original: Cold Case Files: The Rifkin Murders
Premiera sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 23:00

Emisiunea „Criminali în serie: Joel Rifkin” documentează investigația în timp real a poliției din New York privind cele două victime neidentificate ale lui Joel Rifkin, cel mai prolific criminal în serie din istoria statului New York. Acesta a ucis 17 femei în New York înainte de a fi prins în 1993. Cu interviuri inedite și acces în ancheta poliției, camerele de filmat îi urmăresc pe anchetatori în investigația cazului vechi de 30 de ani, pus în prim plan de către producătorul de televiziune Peter Reiss care se folosește de relația sa cu Rifkin pentru a obține informații despre cele două victime încă neidentificate ale acestuia.

2. În căutarea adevărului: Părinții lui Casey Anthony
Titlul original: Casey Anthony’s Parents: The Lie Detector Test
Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:10


Ca răspuns la recentele acuzații ale lui Casey Anthony împotriva tatălui ei, George și Cindy Anthony acceptă să se supună unui test poligraf pentru a răspunde la întrebările care persistă cu privire la implicarea lui George în moartea lui Caylee, fiica de aproape 3 ani a lui Casey. Potrivit procurorilor, Casey Anthony, în vârstă de 25 de ani, a ucis-o pe fiica ei, Caylee, în iunie 2008, acoperindu-i gura cu bandă adezivă și aruncându-i corpul în pădurea din apropierea casei părinților ei.

În timpul procesului, avocații apărării au susținut că micuța Caylee s-a înecat accidental în piscina familiei, un incident care a fost ținut sub tăcere de bunicul fetiței, George Anthony, și de mama fetiței.
Răspunsurile lor în timp real la întrebările poligrafului sunt prezentate în documentar, împreună cu reacția fiecărui soț la răspunsurile celuilalt și la rezultatele detectorului de minciuni. Pe măsură ce vechile răni sunt din nou deschise, vor aduce testele poligrafului în cele din urmă o încheiere?

3. Crima: Cele 60 de minute esențiale 
Titlul original: An hour to kill
Din 22 aprilie, de luni până vineri, de la ora 23:00

Fiecare episod urmărește o singură crimă, examinând cele mai fascinante 60 de minute consecutive ale unui caz. Fie că este vorba de timpul petrecut în instanță care duce la un verdict de vinovăție, de momentele cheie ale unei vânători de oameni care duce la o captură sau de ora chiar înainte de comiterea crimei, fiecare episod cuprinde reconstituiri și imagini de arhivă (acolo unde sunt disponibile), precum și interviuri cu experți care vor oferi telespectatorilor context și informații din interior. Toate acestea se reunesc într-un serial captivant și de la care este imposibil să te abați.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare
Comments are closed.

Vezi si

Continuarea telenovelei Betty cea urâtă s-a lansat pe o platformă de streaming. Unde

Continuarea telenovelei de succes “Betty cea urâtă” („Yo soy Betty, la fea”, 1999 – …