Home Seriale TV Șapte titluri îndrăgite ies de pe Netflix: Big Bang Theory și Gossip Girl, printre nume

Șapte titluri îndrăgite ies de pe Netflix: Big Bang Theory și Gossip Girl, printre nume

1
1

La revedere, Gossip Girls, Friends sau Big Bang Theory! În câteva zile, ne vom lua la revedere de la o serie de producții îndrăgite de pe Netflix. Este vorba despre șapte titluri clasice, cunoscute publicului, care vor ieși de pe platformă de la 31 decembrie.

Despre ce titluri este vorba:

 • Gossip Girl
 • Pretty Little Liars
 • The Big Bang Theory
 • Friends
 • Harry Potter
 • Fresh Prince
 • Grand Hotel

Firends este unul dintre serialele clasice care nu se va mai vedea pe Netflix România de la 1 ianuarie. Produția a ieșit încă de anul trecut din Statele Unite. Motivul? Warner Media, compania care deține drepturile pentru serial, l-a introdus pe noua sa platformă video, HBO Max, lansată în mai 2020.

HBO Max urmează să se lanseze anul viitor și în Europa, în a doua parte a anului viitor.

Tot HBO Max a achiziționat și drepturile pentru seria de comedie The Big Bang Theory, într-o tranzacție-record estimată la un miliard de dolari, după cum notează presa internațională.

De asemenea, HBO Max are drepturile, în SUA, pentru franciza Harry Potter, Pretty Little Liars sau Fresh Prince of Bel Air.

La fel este și cazul Gossip Girl, pentru care HBO Max vrea deja să facă o continuare, în colaborare cu producătorul Riverdale.

De menționat că, The Big Bang Theory și franciza Harry Potter sunt momentan disponibile, în România, pe platforma HBO GO.

Ce titluri noi intră pe Netflix în ianaurie 2021

Și totuși, nu avem numai vești proaste. Ce aduce luna ianuarie 2021 pe platforma Netflix?

O listă lungă de producții noi și vechi. Sezonul trei din Cobra Kai.

Riverdale, sezonul cinci, cu episoade noi, imediat după premiera din Statele Unite.

Episoade noi din Suits, sezonul 8 (episoadele 11-16), sezonul șase din Brooklyn Nine-Nine.

Netflix mai aduce un serial clasic al anilor 2000, Dawson’s Creek, șase sezoane, care vor fi disponibile în primă fază fără subtitrări în limba română.

Pentru a putea urmări serialul, cei care au interfața Netflix în limba română, trebuie să seteze pe limba engleză. Numai așa pot vedea titlurile care nu au subtitrări în limba română.

Citește și:

Ianuarie, pe Netflix: Sezoane noi din Cobra Kai, Suits și Homeland. Nicholas Cage face o istorie a înjurăturilorJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Un comentariu

 1. Nectarie Popa

  December 28, 2020 at 3:25 pm

  Am vazut ca faceti asta destul de des. Nu mai scoateti “The” de la inceputul titlurilor pentru ca, desi se intelege despre ce e vorba, e ca si cum ati schimba numele serialului. Ati facut asta la The Flight Attendant si acum si la The Big Bang Theory, si probabil la altele pe care nu le mai enumar, doar in viitor sa nu mai scoateti parti din titlu, va rog.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…