Home Seriale TV AXN Black va difuza sezonul doi din Snatch – Unde dai și unde crapă

AXN Black va difuza sezonul doi din Snatch – Unde dai și unde crapă

0
0

Sezonul doi al serialului Snatch – Unde dai și unde crapă va fi difuzat de AXN Black din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 23:00.

Serialul este inspirat din filmul cu același nume, regizat de Guy Ritchie și lansat în anul 2000.

Rupert Grint („Harry Potter”), Luke Pasqualino (“Skins”, “The Borgias”), Lucien Laviscount (“Scream Queens”, “Honeytrap”), Phoebe Dynevor (“The Village”, “Dickensian”) sunt câțiva actori care fac parte din distribuție.

Despre sezonul doi Unde dai și unde crapă

În al doilea sezon, gașca Hill se trezește din nou pe fugă, într-o cursă contra-cronometru pentru a-și proteja averea, dar și viața. Încercând să scape de cel mai mare mafiot local, Charlie Cavendish Scott, alături de prietenii săi, se trezesc lucrând pentru acesta.

Acțiunea sezonului doi are loc în Costa del Sol, din sudul Spaniei, paradisul gangsterilor. Reputația Costa del Sol provine din perioada care a urmat după colapsul tratatului de extrădare din 1978 între Spania și Regatul Unit.

În absența acestui acord, criminalii britanici ar fi putut fugi în Spania fără teamă de deportare, unde să se bucure de roadele muncii lor ilicite, de un confort extraordinar, fără temeri că i-ar putea descoperi cineva.

Până când cele două țări au semnat un nou tratat de extrădare, în 1985, deja se formase o comunitate răspândită de criminali britanici expați în zonă, ceea ce i-a obținut porecla “Costa del Crime”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…