Home Stiri FOTO. TVR 2 difuzează din octombrie un serial japonez: Aripi de mătase

FOTO. TVR 2 difuzează din octombrie un serial japonez: Aripi de mătase

0
0

Aripi de mătase Serialul japonez Aripi de mătase va fi difuzat zilnic la TVR 2, începând de luni, 17 octombrie, de la ora 18.00.

Programul este difuzat la Televiziunea Română în colaborare cu Japan Foundation.

Seria Aripi de mătase a fost produsă în 2011 și are 75 de episoade.

Acţiunea este inspirată din povestea reală a creatoarei de modă de origine japoneză, Koshino Ayako.

Din distribuţie serialului Aripi de mătase fac parte actorii japonezi Machiko Ono, Chiharu Niiyama, Asami Kawasaki şi Misako Yasuda. Regia este semnată de Kenji Tanaka.

Synopsis:

Protagonista serialului este Ohara Itoko, în vârstă de 11 ani. Copila trăieşte în Osaka anilor 1920 împreună cu părinţii ei, proprietarii unei mici manufacturi de chimonouri.

Totul începe atunci când aceasta vede pentru prima dată în viaţa ei haine occidentale. Din acel moment, fetiţa visează să creeze şi ea asemenea modele. Fata îşi petrece următorii ani în diverse ateliere de croitorie şi fabrici de textile ca ucenică. Pe măsură ce se perfecţionează, Itoko devine unul dintre cei mai apreciaţi creatori de modele.

În 1934, Zensaku Ohara, convins de talentul fiicei lui şi de viziunea acesteia, îi lasă moştenire vechiul atelier. Itoko transformă atelierul într-o mică fabrică de îmbrăcăminte occidentală.

Despre creatoarea de modă Ayako Koshino:

Născută în 1913, Ayako Koshino s-a impus ca designerul care a făcut trecerea de la vestimentaţia tradiţională niponă la cea vest europeană.

A fost respectată pentru puterea sa extraordinară de muncă. A devenit recunoscută la nivel internaţional. A crescut singură (ca văduvă de război) trei fete, Hiroko, Junko şi Michiko. Acestea au urmat meseria mamei, devenind şi ele creatoare de modă recunoscute la nivel internaţional.

Aripi de mătase Aripi de mătase Aripi de mătase Aripi de mătase

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…