Home seriale romanesti Antena 1 lucrează la Fructul Oprit, un nou serial românesc, inspirat de povești turcești

Antena 1 lucrează la Fructul Oprit, un nou serial românesc, inspirat de povești turcești

0
0

Antena 1 a început filmările pentru “Fructul Oprit”, un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, anunță postul TV.

Fructul oprit este o adaptare liberă după un roman turcesc, iar înregistrările se desfășoară în România, filmându-se în București și Snagov, dar și în Turcia (Istanbul).

Ruxandra Ion, producător și regizor al serialului Fructul Oprit: „Acțiunea se desfășoară în România, în highlife-ul unei societăți bucureștene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogățiți. Este o lume de oameni bogați, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, «și bogații plâng». Se pare că bogăția nu este de ajuns să fii fericit.”

„Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări, iar cea mai recentă ecranizare a atins audiențe record. Încercăm să recreem povestea de dragoste absolut extraordinară și sperăm ca îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Filmările nu se desfășoară într-un studio de televiziune, așa cum se obișnuiește, ci în locuințe reale din România.”, completează Radu Grigore, care se ocupă împreună cu Simona Macovei de scenariul producției.

Load More In seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din Borat, creatorul unui nou serial. Who is America va fi pe HBO GO

Showtime a anunțat un nou serial de jumătate de oră, creat de comediantul Sacha Baron Cohe…