Home seriale romanesti Antena 1 lucrează la Fructul Oprit, un nou serial românesc, inspirat de povești turcești

Antena 1 lucrează la Fructul Oprit, un nou serial românesc, inspirat de povești turcești

0
0

Antena 1 a început filmările pentru “Fructul Oprit”, un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, anunță postul TV.

Fructul oprit este o adaptare liberă după un roman turcesc, iar înregistrările se desfășoară în România, filmându-se în București și Snagov, dar și în Turcia (Istanbul).

Ruxandra Ion, producător și regizor al serialului Fructul Oprit: „Acțiunea se desfășoară în România, în highlife-ul unei societăți bucureștene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogățiți. Este o lume de oameni bogați, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, «și bogații plâng». Se pare că bogăția nu este de ajuns să fii fericit.”

„Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări, iar cea mai recentă ecranizare a atins audiențe record. Încercăm să recreem povestea de dragoste absolut extraordinară și sperăm ca îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Filmările nu se desfășoară într-un studio de televiziune, așa cum se obișnuiește, ci în locuințe reale din România.”, completează Radu Grigore, care se ocupă împreună cu Simona Macovei de scenariul producției.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…